Lördag.

Igår hade vi ju som sagt permanentmodell, de gick faktiskt bra :)) Slutade dagen vid 12 ungefär så då tog jag bussen ner till stan och sen mötte vick. Vi köpte en blomma till hennes pojkväns pappas tjej :) haha jobbig förklaring;) Sen blev de att gå in på VILA såklart :)) Så jag köpte ett par leopardleggins och en tröja som jag kan ha över :) Sen gick vi till Bambu Thai och hämtade mat till henne och robin :) Sen bussen hem.

Var hemma i 2 timmar sen bussen tillbaka till nässjö och träffa Amanda och Lisa :) De blev pizza och filmkväll :D Åkte hem idag vid 12 typ :) 

Therese

Bränd.

Skulle baka idag eftersom att vi har modellpass imon, mamma och pappa var och handlade så jag och wilma skulle baka. Självklart slutar de med att jag tar ut muffinsarna försent ur ugnen och dom var liksom lite svarta. Slutade då med att jag ringde pappa och bad dom köpa kakor (y) hahahah :)

Nu ska jag spela, läsa bloggar och göra engelska glosor. Hoppas också att de går bra imon för alla som har modell, alltså även jag ! :)

Therese

HAHAHA.

hahaha kom nyss på mig själv med att sitta och skratta för mig själv åt saker jag och andra har sagt under dagen, man känner ju sig så dum hahaah !

 

Therese


åhnej.

Mkt att göra, inte tid att blogga. Men bra dag i skolan, speciellt idrotten haha !

 

Therese


NEJ!!!!.

Blev ju sjuk i helgen och nu sitter jag här med en hals som bara blir värre och värre!!!! Jag har ju inte tid att bli sjuk! Jag har inte varit sjuk på jättelänge och självklart måste jag bli sjuk hela tiden nu ?!??

 

Therese


Inte bra.

Okej tänker inte sitta här och klaga på mitt liv och tvinga er att tycka synd om mig, de är bara så att allt kan inte vara på topp hela tiden.

Nog om de.. Jag och Lisa håller på med ett arbete om varandra på datakunskapen så vi har tagit bilder på varandra hela dagen, de har varit riktigt kul :)

 

Men nu blir de att spela mott favoritspel på facebook, nej jag har inte mer liv än så just nu . Ska även prata med mamma när hon kommer hem om vattengympa ;) Jag och Lisa ska bli duktiga och börja på de :) tantigt men vi ska dit en gång och testa iaf ;)

 

Therese


Engelska.

Yes, precis vad jag ska göra nu :/ elr rättare sagt borde göra ;) ska bara spela lite till :D hahah är ju typ spelberoende ;) nej de är jag inte men de är kul när man hade hittat ett bra spel :) orkar inte förklara vad de är för spel så gonatt sålänge , kanske skriver nått mer sen men de är inte säkert :)

 

Therese


Sjuk.

I lördags så skulle jag färga mammas hår, mormor var även här. När vi hade blandat färgen så insåg mamma att hon redan hade köpt färg som hon skulle ha så då fick jag lägga i den blandade färgen i mormors hår och sen skulle jag färga mammas hår med den andra färgen. Innan vi skulle börja med mammas hår så fikade vi lite och jag kände mig sjuk, tog febern och självklart så hade jag 37.7 :( har mått illa i 2 dar så jag kände att de va bäst att stanna hemma från skolan idag.

 

Även om jag inte är magsjuk elr så så är de ju bäst att stanna hemma en dag så att man är säker på att man är helt frisk när man kommer till skolan :) Idag är de bättre men jag känner mig ändå inte helt frisk :/

 

Aja, ska laga mat med mamsi nu !

 

Therese


Lovet slut.

Yes, nu är detta sportlovet slut, de va väl kul så länge de varade haha :p 

Har ju varit duktig och lagat mat idag ! hahah wilma ville ha mat, mamma och pappa var inte hemma så jag fick stå och göra makaroner med dillsås till henne , inte illa!! hahaha :) de blev faktiskt ganska bra ;)

 

Och nu ikväll så blir de pringles chips och tacos när mamma har slutat jobba, alltså vid 9 ungefär :)) Men jag är hungrig redan nu så jag vet inte hur jag ska klara mig ! menmen , de löser sig ;)

 

Therese


Mobilen krånglar.

Har blivit sjukt sur för att mobilen har krånglat dom senaste veckorna , så idag skickade pappa in den på lagning :) Och eftersom att jag måste ha en mobil så letade han upp en gammal åt mig som jag kan ha sålänge :) hahahah

 

 

Så hejdå färgskärm, kamera, mp3 och allt sånt! hahah...

 

Therese


Onsdag.

Igår så gick jag bort till Emeli igen då, Amanda var ju också där :D så vi kollade på film och tv och sen körde vi lite Singstar också :p

 

Blev väckt vid halv 9 idag.. Linus skulle till tandläkaren så jag behövde vara hemma med Wilma, så de vara ju bara att gå upp haha . Vi åt frukost och sen duschade jag :) Ska bort till Emeli ikväll igen :D:D 

Och hon tatuerar sig nu :D Men eftersom att Amanda sov där inatt och ska sova över inatt igen så har hon fått vara ensam där nu hahah , ska kanske träffa henne sen lite snabbt :) typ köpa godis :))

 

Okej de va väl allt jag hade att säga nu hahah hej då !

 

Therese


Orkar inte.

Jag orkar typ inte skriva nått, allt är som vanligt, ska till Emeli sen och träffa henne och Amanda :)) som hos emeli i söndags och igår så kom vick och robin hit en stund :)

 

Therese


Alla hjärtansdag.

Jo juste, de är ju de idag. Vaknade ju då upp med Amanda ;) hahaha :) Ne, men jag tänker inte så mkt på att de är de. Undviker helst de eftersom att de får mig att tänka tillbaka på alla hjärtansdag för exakt ett år sen :/

 

Menmen, igår iaf så vaknade jag typ vid halv 11 och kände inte direkt för att vara hemma så jag smsade Amanda och kollade om hon ville hitta på nått. Så vi bestämde att vi skulle åka till jkpg och kolla på bio :) Så hon bokade biljetter till "It's complicated". Så jag åkte hemifrån vid halv 3 och vid halv 4 åkte vi med tåget till jkpg :)) satt och fikade och pratade i typ 2 timmar innan filmen började haha :) Filmen höll på i 2 timmar och sen var de dags att åka till Nässjö igen :p de krånglade ju då på tåget så vi var i huskvarna i 1 och en halv timme... var hemma hos amanda vid 10 typ haha så jag vaknade upp med en förkylning (y)

 

Och idag så åkte jag hem vid halv 2 :) och så ska jag snart gå till Emeli och rulla permanent elr nått :) Så jag kommer nog inte skriva nått mer idag :) har ju looooov nu !!! hahah , kommer inte uppdatera er för mkt ;)

 

Therese


Huskvarna.

Är hemma hos amanda nu :D var i jkpg på bio, impulser igen haha . bra film iaf, sen när vi skulle åka hem så funkade inte korten så vi fick hoppa av efter typ 5 minuter i huskvarna.... skit kul ! haha. Men vi kom iaf till nässjö, kom typ nyss hit, de tog typ 2 timmar elr nått :p
aja gonatt !
therese

DÅLIG.

Jo , denna veckan har de varit lite dålig uppdatering, kan ju inte lova att den kommer bli bättre nästa vecka i och med att de är lov haha :)

 

Idag så var de bra i skolan, hemsk mat bara men skitsamma haha :) Har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva! Är så trött nu! Trodde ju att jag skulle bli piggare nu när jag är tillbaka i skolan eftersom att dagarna är kortare men nej, jag är mkt tröttare nu! Helt sjukt haha .

 

Så GONATT!!!!!!! elr inte än men ändå ;)

 

Therese


Skola.

Sitter i skolan nu , ska ha datakunskap, vet att jag inte bloggade igår men jag var helt enkelt inte på humör för de..

Men idag är allt bättre :) På lunchen så gick jag , filip och erica och åt på tc , de blev kycklingbaggette och cola :D hade skit kul!!! hahaha :p

Men nu vill jag bara sluta och åka hem och sova !!!

Therese


Imagine that.

Kollade ju på film igår, Imagine that, ganska kul och söt :) Handlar om en pappa (eddie murphy) som arbetar dygnet runt. Han ska tand hand om sin dotter i en vecka, han träffar henne typ aldrig. Hon har sin snuttefilt som hon vägrar vara utan och hon påstår att hon bara kan prata med sina låtsasvänner när hon har filten. 

Han jobbar med ekonomi tror jag och har kunder som han ger förslag på vilka företag dom ska arbeta med o.s.v. Helt plötligt så berättar hans dotter vilka företag som går i konkurs och vilka de kommer gå bra för, hon säger att hennes låtsasvänner berättar det för henne.

 

Och så handlar de då om allt de :p Väldigt gullig iaf :)

 

 

Therese


Skola imon.

Ja, de känns ju väldigt konstigt att åka till skolan imon :s men samtidigt så ska de ju bli kul att få träffa alla igen :)

Idag så sov jag ut ordentligt ! vaknade vid 1 :) riktigt skönt var de ! idag har de inte hänt så mkt, mamma och pappa köpte ett nytt köksbord i tranås och då följde micaela med dom hem hit en stund . 

Men nu ska jag kolla på tv, ett program på 5an om frisörsalonger :p orkar inte förklara mer !!! haha

Therese

Pizza.

Jespers tjej är här denna helgen också, kom då igår. Hon är från skåne :s hahah , älskar att driva med skåningar ;) Jesper tykte iaf att vi skulle äta pizza idag för hon har aldrig ätit riktig pizza!! Så de blev pizza med riktig kebabsås och POMMES!! Hon har aldrig ätit pommes på pizza!!!!!! herregud!! De är ju typ världens mest naturliga sak att ha de på ! haha "kulturkrock" ;)

Nu blir de iaf film, Imagine that (?) Skriver väl om den sen :**

Therese

Trodde fel.

Jag har ju längtat hur länge som helst nu på att få kunna sova ut ordentligt, men självklart så vaknar jag innan 10.. kommer inte ihåg hur mkt klockan var när jag först vaknade :p Men jag hoppas på att kunna sova bättre inatt :)

Har förresten inte vant mig än vid den nya frisyren haha :p Och mamma kanske hinner hjälpa mig idag med färgen så om hon gör de så fixar jag en bild och lägger upp :) Annars får dom flesta vänta tills måndag ;)

Nej , nu ska jag spela ett väldigt beroendeframkallande spel på fb , Bejeweled Blitz, ångrar att jag ens testade de hahaha..

 

Therese


Byxor.

Kom nyss på att jag inte har lagt upp nån bild på byxorna som jag köpte nu i veckan :) Så nu får ni se en bild, sjukt snygga är dom :D

 

 

Therese


Impulsiv?

Jaa de kan man verkligen säga att jag är ! Har då klippt av mig mitt hår! Lägger upp en bild imon eftersom att jag ska färga de också :) Mitt hår är ju de bästa jag har (hade) men idag fick jag den idén att jag skulle klippa av de :) 
Magnus bjöd mig på lunch så vi satt och diskuterade om mitt hår och kom fram till en bra frisyr :) 

Så när vi kom tillbaka så pratade jag med Tanja , hon går i 3an. Hon hade faktiskt tid till att klippa mig :) Men de tog längre tid än vad vi hade räknat med så vi var klara 18.40, min buss hem går 18.20 så jag fick vänta till 20.15 :o men jag träffade lite folk på stationen så de va ju lugnt en stund :p 

Tråkigt också att de va sista dagen men ändå skönt på något sätt att komma tillbaka till skolan :)

Therese

Äntligen?.

Har försökt logga in här jätte länge nu men de har bara cpat :s blir såå trött på allt som inte funkar..

Första halvan av dagen gick jäääätte sakta.. Fanns liksom inget att göra.. men vid halv 4 så kom pappa så jag klippte honom :) De gick faktiskt bra för att vara "första" gången, har ju klippt tobbe innan men då visste jag ju inte hur jag skulle göra haha . Men Magnus hjälpte mig mkt så de gick bra , bättre än vad jag trodde iaf :) Så när vi var klara så åkte vi hem :) 

Men vi skulle lämna en flaska balsam(?) till en "tant" som bor typ 100 meter härifrån , fick 20 kr av henne för att jag lämnade flaskan till henne ^^ de va ju snällt :)

Ne jag ska snart sova :) Är jätte trött som vanligt, men de är sista dagen imon :o Men jag har en klippning att göra :) Gonatt !

Therese

Soo not kissie-style.

Kom på vad de va jag skulle skriva om! 

När vi var på stan så gick vi ill Åhléns för dom har 30% rea på allt i och med att dom stänger snart. Men jag och Lisa kom ju på att det är so not Kissie-style att gå på rea ;) Men vafan, de är ju so Theresedetvar-style ;) Vill jag gå på rea så gör jag det, vem bryr sig om inte Kissie gör de ;) Hon har ju ändå inte tid till de eftersom att hon är på olika kliniker hela tiden haha..

Therese

2 dagar kvar.

Jaa , de känns ganska jobbigt att lämna dom på praktiken för jag har ju haft så grymt kul ! Men imon ska jag klippa en kompis och pappa , och på fredag (?) så kanske jag gör slingor på en :)

Åt med Amanda, Lisa och Angelica på Bambu Thai idag, gott och trevligt ;) 

Hahahahah innan jag satte mig här så var de ju något jag skulle skriva om !! men nee när jag väl sitter här så är de helt borta :s jaja, kommer kanske på de senare, nu ska jag spela Bowling på msn med Säll :D Har förresten kommit på att jag är väldigt tråkig med bilder och så men varje gång jag ska lägga in en bild i inlägget så cpar allt! den lägger sig i mitten av all text :s och så går de ju inte flytta på den, så jag orkar helt enkelt inte lägga ner den tiden! Inte nu när jag bara är vaken ca 4 timmar på dagarna när jag är hemma.. 

Therese


Tröstshopping.

Jaa , idag på lunchen så gick jag och Lisa på stan för jag behövde verkligen tröstshoppa lite ;) Är ju så trött på detta vädret nu ! Så de blev ett par beiga typ chinos/leggins från vila . 

Sen så har jag och Elin plockat ur löshår på en tjej och sen rengjort och satt om allt, de tog 3 timmar att göra allt dedär! Men de blev ju bra iaf :) 

Har nyss duschat också så nu blir de att kolla på tv ;)

Therese

Vilken dag är de???.

Ny vecka! och även den sista veckan på praktiken, lite tråkigt men jag hoppas på att kunna vara kvar där :)

Min efterblivna bror tycker att han är såååå häftig som får se en riktig bloggare lägga upp ett blogginlägg ;) hahahahahah

På lunchen idag så träffade jag Amanda :) vi gick och kollade lite på stan :p Men vi blandade ihop alla dagar så vi trodde en stund att de va tisdag , men de är ju måndag ! Sen fick jag färga min handledares hår , jag var jätte nervös haha :p Men de blev bra :))

De har inte hänt nått annat kul idag, fick gå och köpa tvättmedel hahahah , var även på Parkgården och lämnade handdukar till hon som jobbar på salongen där. Stog och pratade med henne en stund och då kommer de en tant med minne som en guldfisk ;) hahaha men hon var söt . :p 

På bussen hem så träffade jag Jenny :) och nu ikväll blir de att umgås med älskligen ;) alltså tvn ;) 

Therese