Tack för igår!.

Ska berätta lite om kvällen igår :) Kom till nässjö vid halv 7 och mötte upp Lisa på stationen , sen gick vi till Ica för att Amanda hade fått för sig att vi skulle dit :s iaf så köpte vi juice där :p Sen gick vi till Havanna och åt, 3 tjejer som delar på en familjepizza ;) hahaha dom som jobbar där tyckte nog att vi va liiite störda ;) Menmen gott var de ! Vi satt där i säkert en timme och snackade skit, ni vet "frisörer" ;) heheh ;) ni lär aldrig få veta om de stämmer eller inte ;)

Sen gick vi till Hemmakväll och köpte godis :) Sen skulle vi gå typ as långt till Lisa, på vägen så hittade vi en mobil så vi fick tag i den som hade tappat mobilen så vi mötte upp han och gav honom den, vadå hjältar ;) haha. Sen då hem till Lisa och kolla på tv och bara vara sådär störda som vi är ;) 

Sen hämtade Amandas mamma mig och amanda :p Åkte hem till henne och kollade på American pie :D haha somnade efter lite mer än halva filmen typ :p Vi vaknade idag vid typ halv 11 av att jag fick sms :p vi gick upp, åt frukost , kollade på tv och sen åkte jag hem :) 

Riktigt bra var de :)

Therese

Kanin.

Jespers tjej är här i helgen , kom igår. Och nu ska dom 2 laga mat :s haha :p Hon är vegetarian så de blir nått med grönsaker och qourn :p aldrig ätit så de blir väl bra :) Bara jag inte bli en kanin :) Hittade en bild på google på en kanin som jag säkert skulle se ut som :)

Haha söt va?

Therese

Nässjö.

Åker då till Nässjö senare, tar tåget vid 18.20. Ska till Lisa och ha filmkväll med henne och Amanda :) Sen ska jag sova hos Amanda :p Så jag borde egentligen sminka mig och klä på mig och fixa håret och allt vad jag nu ska göra :p 

Igår iaf så fanns de inget att göra på salongen, sjukt tråkigt. Gick och köpte fika och trisslotter ist :p Och träffade Lisa en liten stund :)) 
Fick kolla när Tanja satte i löshår med tejp på Hanna, sånt är bra att kunna :p Fick även göra slingor på en kille.

 

Kollade ju förresten på film igår! My sisters keeper (Allt för min syster) Riktigt sorglig film, och riktigt bra ! Det handlar om en familj, mamma, pappa och 2 barn, en son och en dotter. Deras dotter får leukemi när hon är liten och dom behöver då en donator som kan hålla henne vid liv. Därför skaffar dom ett barn till som kan donera allt som deras andra dotter behöver. Men när hon är 11 år så vill hon inte längre genomgå farliga operationer och stämmer då sina föräldrar. såååå sorglig.. Men se den !

Therese


Helg.

nu blir de film! My sisters keeper :D Så kan inte skriva något om min dag nu :p 

Therese

Jadu.

Idag då så var de ju självklart jätte lugnt.. Men klippte min kusin och emelie :) De gick jätte bra ^^ Fick även beröm idag igen för min massage ;) Slutade en halvtimme tidigare och åkte hem med mamma och pappa :) de gjorde att jag kom hem en timme tidigare, riktigt skönt :)

Förresten så är jag riktigt trött på de här vädret nu ! orkar inte med de mer ! Nu ska de bli varmt :)

Och så kommer de en bild på de där hårbandet som jag köpte, riktigt snyggt är de :)




Och idag på lunchen så träffade jag Amanda och Lisa, mkt trevligt ;) Fick ett jätte fint armband av Lisa från Thailand :) Ska träffa dom i helgen också :) 




sova.

Ja de är precis vad jag ska göra snart :) Idag då så har de ju varit lugnt, tyvärr. Men magnus fyllde år så då blev de semla, idag igen ;)

Orkar egentligen inte skriva så mkt :p Klippte jenny iaf :) de va kul haha, sen gick vi till lindex så att jag kunde köpa de där hårbandet sim jag skrev om för nån dag sen :) Vi kom även fram till att nu till våren så blir de jeansjacka som gäller :) och en massa annat såklart ;) tur att jag tjänar lite pengar nu då ;)

Ne snart sova då ! Gonatt !

Therese


Familjen Annorlunda.

Sitter ju nu och kollar på Familjen Annorlunda, för er som inte har sett de elr hört talas om de så handlar de om stora familjer :p alltså med många barn :)

Jag blir så sur på en del om hur dom tänker :o (alltså familjerna) Många klagar på en massa o.s.v. Men de är ju iaf mkt bättre familjer denna säsongen :)

Jag själv är ju uppvuxen eller så i en "stor" familj. Enligt en del så är den stor och enligt andra så är den inte de :p Jag har ju iaf 5 syskon , 4 bor hemma :) Och jag är van vid att alltid ha nån hemma , seriöst så skulle jag nog aldrig klara av att sova här hemma helt själv :o de skulle ju kännas jätte konstigt :p 

Men jag vill inte ha så många barn, max 2 eller 3 :) Även om jag trivs i en stor familj så vill jag inte ha en egen stor familj :p 

Neeee nu är jag trött ! de är ju faktiskt en dag imorgon också ;)

Therese

Väldigt trött!.

När jag vaknade idag så var de ju cpit kallt i hela huset.. När jag kom hem så fick jag reda på att pannan hade stannat nångång under dan så den var troligtvis inte igång när jag hade vaknat..

Men iaf, när jag kom till nässjö så mötte jag upp Amanda på Thimons, hon hade inte ätit frukost så jag gjorde henne sällskap när hon åt :)
Sen gick jag till praktiken och fick efter 20 min gå tillbaka till Thimons och köpa fika ^^ Sen fortsatte dagen som vanligt, fick klippa lite idag också :p med maskin då ^^ 

Nee nu blir de att kolla på tv, Familjen Annorlunda, spelade in de igår men kollar på de idag ist :p och ska spela bowling på msn med Säll ;) vi är sånna nördar ;)

Therese

Ny vecka.

Idag är jag ju läskigt trött !

Fick iaf schamponera Magnus och sen schamponerade han mig för att lära mig lite bättre massage :) fick sen bröm för min massage som jag gjorde på en kund :) hon tyckte de va jätte skönt :) Sen har jag svarat i telefon, bokat in en massa kunder, sopat hår, tvättat och plockat upp en massa varor :p 

Åt på Harmony med Lisa, Amanda, Vicki och Angelica :) de va kul att träffa dom och prata en massa skit som vi på frisör gör ;) hahaha nej men vi pratade bara ;) 

Slutade då vid 6 som vanligt och då gick jag till stationen och träffade Jenny :) Så vi åkte med samma buss :p Kul att prata med henne också :) Hon hade varit på stan och handlat lite :p Så hon hade köpt ett jätte gulligt hårband på Lindex :) hittade en bild på de :) 40 kr bara :o Så de ska jag köpa nästa vecka :)


Såå snyggt till våren tkr jag :p

Therese





Bio.

Idag då så blev de bio i Vetlanda :) Alvin & gänget 2 :) Jag tkr att den va så sjukt söt :) precis som alla andra "barnfilmer" ;) Den handlar ju då självklart om dom där 3 sakerna och i denna filmen får dom börja skolan och ska typ anpassa sig och så. Sen ska de vara en musiktävling på den skolan men då börjar de 3 nya ekorrar (tjejer) som självklart också kan sjunga :p Såååå söt :)





Therese

Film ikväll.

Har kollat på en sjuuukt dålig film ikväll, inget bra alls :s Fast and fearless heter den, vill ni se en dålig film så kolla på den annars är de bättre att inte göra de ;) Den handlar då om en kille som kommer ut ur fängelset efter 10 år och börjar stjäla bilar åt en kille. En dag tar han "fel" bil, den innehåller typ ganska mkt droger och han som äger bilen är helt sjuk och gör allt för att få tag på de igen. Ja, dålig alltså :p

 

Har även sett "Leon" mkt bättre! Den handlar om en tjej som är typ 12 , och hennes familj blir dödad av polisen. Så hon får hjälp av en yrkesmördare som lär henne döda för hon vill hämnas åt sin familjj. Försöker bli bättre på att förklara vad filmerna handlar om utan att berätta för mkt ;)




Therese

Film?.

Hmm de kanske blir nån film ikväll igen. Och imorgon ska familjen till vetlanda och kolla på Alvin & gänget 2 :) Den börjar vid 4 tror jag :p så jag bloggar väl lite imon innan vi åker och självklart när vi har kommit hem för att säga om den var bra eller dålig :) Men jag typ älskar animerade barnfilmer så jag hoppas på att den är bra haha :) 

Är förresten på lite bättre humör nu vilket är sjukt skönt. En del av alla mina negativa tankar är borta men de är ju så när de finns människor som gör mitt liv bättre , vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft så underbara personer i mitt liv , om du är drabbad så vet du förhoppningsvis om de ;) För mig så behöver man aldrig utföra ett mirakel för att jag ska bli glad igen, de är oftast småsaker som får mig att se de positiva i de negativa. 

Tack för att ni finns <3

Therese

Lördag.

Vaknade för 2 timmar sen tror jag, min morbror var här så han väckte mig :p men innan jag hade hunnit klä på mig och gå ner så hade han redan åkt hem haha :p 

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, är inte sugen på att göra något heller. Vill bara sova bort denna dagen så att jag slipper tänka.. Ja, jag har också dåliga dagar. Idag är just en sån. Jag sov inte alls bra inatt, och inte tillräckligt länge. De är inte ofta jag sover bra längre. Och just nu är de alldeles för mycket tankar som rullar i mitt huvud. Menmen, livet suger ibland och de gör de för alla. Jag är inte ensam om att tycka de. Men nångång blir de bättre och man måste ta vara på dom stunderna, tyvärr gjorde inte jag det och de är drf mitt liv har blivit helt uppochner. 
Att allt är såhär nu kan jag inte skylla på någon annan, elr jo lite men de mesta av detta har jag själv skapat. Jag fick bara aldrig en chans att rätta till mina misstag. 

Therese


The ugly truth.

Ikväll blev de ju då film, The ugly truth. Riktigt bra faktiskt :) Men väldigt svårt att förklara vad den handlar om , ni får helt enkelt se den själva :) Om man tkr om komedi och "tjejfilmer" så borde man tycka att den är bra :p 




Freeeedag.

Nu är första veckan avklarad :) Ganska segt idag för de va knappt inga kunder och vi var bara 4 st . Och så igår så hade dom satt in en ny kassa-apparat som var jätte krånglig! haha så vi hade mkt jobb med den idag :p

Har inte så mkt annat att säga om dagen eftersom att de som sagt inte hände så mkt :p Ikväll blir de film och sen sova för jag är riktigt trött nu :p 

Orkar inte skriva nått mer nu så gonatt !

Therese


Hårfärg.

Mitt hår är väääldigt viktigt för mig, mår verkligen dåligt om de inte är som jag vill, och ja jag är seriös :p Jag älskar att testa nya färger och så också :) har haft typ alla färger . Men de är mest för att jag tröttnar snabbt på de jag har, men den bruna färgen trivdes jag bra i och den har jag ju ändå haft väldigt länge nu så därför va de ju ganska skönt att byta nu :) 

Men för mig är de egentligen så mkt mer än bara en ny färg, de visar även mina olika steg i livet. En slags nystart som någon annan med en ny färg. I början gjorde jag detta omedvetet men för ett år sen tror jag, så insåg jag vad som hände när jag bytte färg, vet att de låter sjukt och de är de men de är liksom mitt sätt att gå vidare. Och eftersom att de oftast funkar så ser jag inget fel med det. 

Fick bara den tanken att skriva detta nu när de där med hårfärg är aktuellt i min lilla värld just nu :) Dags att sova snart kanske? Blir ju så trött nu på kvällarna :p Gonatt :*

Therese

Mitt hår?!.

Okej idag var Hanna från 2an på salongen också, hon har sin APU där på torsdagar :) När vi kom dit idag så var de riktigt lugnt, nästan läskigt :s Så vi kom på att vi hade lite tid till att fixa mitt hår :) Mitt hår var ju så sjuuukt slitet, pinsamt ju haha ! Och så ville jag byta färg på håret, tkr själv att jag har passat jätte bra i de mörkbruna men har ändå känt dom senaste dagarna att jag har velat göra något nytt :)

Så först gjorde vi en avfärgning som även innehöll lite blondering, sen färgade vi utväxten i samma färg som resten och till sist gjorde vi en Color refresher, de gör håret mer glansigt så de ser mkt bättre ut, detta blev då en brun/orange aktig färg :p inte så jätte snyggt men vi är inte färdiga med de än :p 

Och eftersom att mitt hår var så slitet så fick vi ta ungefär 5 cm på längden :o Usch de kändes hemskt :s Så nu känns ju mitt hår jätte kort ! men samtidigt så är de inte alls slitet längre :) De kommer ju ta lite tid innan jag vänjer mig men ibland måste man ha lite förändring :p Ganska skönt att vara lite impulsiv ibland ;)

Annars har de inte hänt så mkt idag, fick färga håret på en av dom som jobbar där :) 


Therese



Sommaren med Göran.

Blev lite film ikväll :) De var ju ändå inget på tv. Så de blev Sommaren med Göran, har velat se den länge men de har bara inte blivit så :p Ganska kul faktiskt så de rekommenderar jag ;) Om du inte redan har sett den å :p Förresten, någon mer som har sett den?









Therese




SOOOOVA.

Ja de är precis vad jag vill göra nu ! Men idag iaf så har de varit riktigt lugnt på salongen, lite för lugnt för de har inte funnits så mkt att göra.. Har mest tvättat, diskat och sopat hår :p 

Aa juste , de där som vi skulle ha idag som jag inte visste vad de va :p Det var en gubbe (typ 30 år) från Wella som kom och pratade om deras nya produkter och nya serie :) Rätt kul att höra vad man ska använda allt till och så :p Men jag har ju typ redan glömt allt haha :) Jag och 3 till åt mat från Harmony, riktigt gott var de :) Typ kycklingspett med typ potatisklyftor fast dom var runda och platta :p Men nu denna veckan har jag ätit ute 2 dar av 3 sp imon ska jag ta med mig mat :) men även träffa vicki på lunchen :)

Pratade också med elin om lite ideer för mitt hår ;) Typ ingen som vet än vad jag ska göra ;) Får se när de blir men är så sjukt sugen :D 

Nee nu blir de simpsons och sen min säng som skriker efter mig ;)

 


Dag 2.

UUUUUSCH vad trött jag är ! mkt värre idag än vad de var igår :s Orkar egentligen inte blogga men jag ville ju berätta lite om dagen såklart !

Orkar verkligen inte med nån ordning för de spelar ingen roll när allt hände :p Men iaf så nån gång idag så skulle jag hjälpa magnus med en sak, han hade lånat sin kompis bil och kompis kom då till salongen för att hämta den. Magnus hade en kund så han kunde inte följa med, så jag fick göra de ist. Magnus sa till mig att jag kunde låna hans jacka för nyckeln till garaget låg där. Garaget ligger bara en liten bir därifrån men när vi nästan var framme så såg jag att alla som var ute kollade konstigt på mig, upptäcker då att jag har på mig mina lila foppatofflor! Hahhahha de va pinsamt ! Plus att jag då hade magnus stora jacka xd jag fattade ju att dom kollade konstigt xd

Sen gick jag till banken och fixade något, vet inte alls vad de va hahah men de gick ju bra :p Sen fick jag även testa att klippa lite med maskin, den första jag klippte kände jag ju så han litade på mig :) Men de blev inte så bra så Magnus fick fixa de ;) Den andra var hans kompis så de var ju också bra, de gick lite bättre :) Annars har dagen varit lugn :)

Är skit trött nu så nu blir de lite tv sen duscha och sen soooova ! de va längesen jag var såhär trött :p Och imon skulle vi ha nån kurs elr va de va :p Nått företag tror jag skulle komma och prata lite om nya produkter? Haha inte så bra koll direkt, vet bara att vi skulle äta xd Äsch , får se om jag fattar imon vad vi skulle göra :) De lät intressant iaf :)

 


Första dagen klar.

Kom hem för ungefär en halvtimme sen :) dagen har varit heeeeelt sjuk ;) Dom som jobbar på min praktikplats är ju lika störda som jag :o haha :)

 

Det började med att jag fick ha en kaffepaus med en som heter elin :) hon ska lära mig att dricka kaffe på domma 3 veckorna , lycka till med det ! haha. Men kaffet var faktiskt ganska gott :p sen var de en tant som skulle permanenta sig så då schamponerade jag hennes hår, magnus fixa permanenten och sen fick jag skölja ur de och lägga i fixéringen :) sen skälja ur den och ta ur spolarna och tvätta håret igen .
Sen sopade jag en massa hår, svarade i telefon , lyssnade på magnus, han har lärt mig jätte mkt idag :) Sen satt jag och elin och kollade på wii :p tills min handledare kom vid halv ett :) pratade lite med henne och sen gick jag till jamaica och åt med vicki, gabbi, amanda och lisa, kul att träffa dom och prata lite :) Sen tillbaka och schamponera, färga hår (!) och städa ;) Åkte med bussen vid 18.20 och då var jag ju gaaanska trött, vilket jag är nu också :p

 

Nu blir de tv och sen sooooova ! Kommer bara blogga på kvällarna i och med att jag inte är hemme tidigare :p ganska logiskt ;)

 


Praktik.

Imon så börjar praktiken, gaaanska nervös :p Men har förberett typ allt så de blir bara att fixa håret i flera timmar imon ;) hehe eller inte ;) Börjar vid 10 så jag får ju åka 9.05, ganska skönt ändå :)

 

Duschade innan, vet att de är såååå bra att veta men de va egentligen inte de jag skulle skriva haha, de jag ville komma fram till var att jag fick schampo i julklapp , de var nått som skulle göra att man fick typ rakt hår :p har inte testat de förrän idag så vi får väl se om de funkar haha , letade upp en bild på de me så ni kan se vilker jag menar :)

 

 

Mitt hår är typ halvtorrt just nu men de är typ lika lockigt som de alltid blir hahah :p men de luktar ju gott ;)

 

Förresten så visste jag att jag inte kunde ha mina vanliga skor på mig på praktiken, hade typ dött för man kan inte gå med sånna skor en hel dag hahah :p så när vi var i ullared igår så gick jag in i en sko-affär för att köpa ett par egna foppatofflor , tkr dom är as sköna men inte så snygga ;) de är drf jag aldrig har ägt ett par egna innan ;) och bara för att jag är som jag är så kunde jag ju inte köpa ett par svarta elr vita ;) de blev ett par lila haha ^^ ville först ha rosa men dom fanns inte i min storlek :( haha , men dom lila var snygga :D undrar om dom säger nått imon ;)

 

Känns som att något kommer gå fel imon men jag får göra mitt bästa ;) ska iaf äta med några i klassen så de blir iaf bra :) men kom på nu att jag inte har några pengar alls! hahahah... har lite småpengar bara xd men får kolla med mamma när hon kommer hem om hon har nått :p

 

Allt löser sig tillslut :)




Ullared.

Heeeelt sjukt :o drömde om att jag var i ullared och köpte en massa onödigt och självklart så skulle vi åka till ullared idag haha (: mamma får för sig sånt ibland ;) så de blev att pka vid halv 11 , köpte en skjorta, leggins, en bh och hårsprej :) mamma köpte en kofta till sig själv men den passade bättre på mig så jag fick den ;) så nu är precis alla mina pengar slut (y)

 

ikväll blir de nån film :) elr sitta på msn med sociala människor :) just nu är de family guy :)

 

Therese


Fredag.

Kom hem för en timme sen typ :p har haft drama idag , vi gjorde typ inget :p sen var de hantverksteknik med schamponering igen ;) ännu mer massage :D orkar egentligen inte skriva mer nu men skriver mer sen :* beror på vad som händer ikväll ;) top secret än ;) kan bjuda på lite *host* snygga *host* bilder på mig som är tagna för ca 3 minuter och 37 sekunder sen ;) hahah..

 

 

 

 

 

 

haha Puss sålänge :*

 


Träningsvärk!.

Jag och Frida gymmade ju som sagt igår och idag när jag vaknade så hade jag ju världens träningsvärk! Inte kul alls :p har knappt kunnat skratta idag för magmuskierna har ju gjort gaaaaanska ont :o Men de är ändå skönt att känna av att man ansträngde sig lite igår :) Känner ju att jag behöver göra de haha :p Bilderna från igår kommer nu också + en bonus bild från only for you ! haha tänker bara lägga upp den här !

 

 

 

 

De va då jag och Frida :D snyggast när vi gymmar haha :)och såååå seriösa ;)

 

Hade hantverksteknik idag, tvättade alla borstar och kammar och sen blev de schamponering vilket innebär massage, så sjukt skönt är de :)) De va precis vad jag behövde :) passade då på att göra en inpackning vilket mitt hår verkligen behövde haha . Jag och Erica gjorde de på varandra så jag lånade hennes blonda löshår, passade ju så bra till min mörkbruna färg ;) hahahah :p Men vi hade ju iaf jätte kul ;) Så nu ska ni få se bonus bilden ;)

 

 

Ganska suddig men jag orkade inte ta mer än en ;) Trodde inte att de skulle funka att lägga in bilder idag heller så jag tog ingen när jag hade löshåret tyvärr :/ Men så ego kan jag inte vara idag ;)

 

Aja, nu är de morden i midsommer som gäller !

 


Väder?.

Under vinterhalvåret är de mörkt och kallt och bara ute.. Usch de är något jag verkligen inte gillar! Tycker de är hemskt att gå ut på morgonen för att vänta på bussen i 10 minus grader.. De är ju inte direkt så lockande när man vaknar på morgonen :p

 

Vädret gör mig även så sjukt mkt tröttare ! och jag är bara allmänt deprimerad nästan hahahah :p Ja, skönt iaf att de snart är vår och sommar! Längtar så sjukt mkt ! Vill bara ha bra väder :p haha konstigt nog så bestämmer vädret oftast mitt humör :s Ne nu ska jag inte skriva mer om detta , måste snart sova ;)

 


Musik.

Bästa musiken just nu, Idol-finalisterna Calle och Eriks skivor, sjukt bra är dom ! lyssnar på dom varje dag på bussen till och från skolan :)

 


???.

Skulle försöka starta de där programmet som jag har till min mobil för att kunna lägga in dagens bilder men självklart så funkade de ju inte ! Blev lite sur för de.. Men får försöka senare kanske :)

 


Bra dag :).

Faktiskt en bra dag , trots att jag som vanligt är sjukt trött haha :p Började vid 09.10 men självklart så är jag ju i skolan vid 8 ungefär, inte för kul men Frida var ju i skolan vid samma tid så de blev bra ändå :)

Första lektionen var hantverksteknik, alltså stå och klippa i 2 timmar. Hade även typ betygssamtal med Ingrid hahaha ganska kul ! okej de kanske låter dumt men även om betyget inte var de jag ville ha så sa hon samma sak till mig som till Frida! helt sjukt ! Hon och jag står och jobbar jämte varandra och vi är ju jätte oseriösa och vi gör inte så mkt på lektionerna men vi har ju sjukt kul hahah :D

 

Jag och Frida gymmade även tsm idag , kmr lite bilder från de snart , ska bara fixa lite så att jag kan lägga in dom :)

 


Tatuering?.

Jag har haft många ideer om vad jag vill ha för tatuering men nu dom senaste veckorna har jag varit inställd på samma sak :) så jag förklarade för min lillebrors tjej vad jag ville ha och så, så hon ritade upp en åt mig på bara några timmar :) fick nyss se resultatet så säg vad ni tkr :) jag tkr hon är sjukt duktig !

 

 

Den ska jag ha längst ner på ryggen hade jag tänkt :) sjuuuukt snyggt skulle de bli :D Men vad tkr ni ?

 

 


Fel sms?!.

Haha en komis tipsade om en sida, felsms.com . Folk skickar in sms som har hamnat fel och även en förklaring hahahah , ganska kul att läsa om hur fel de kan bli ;)

 


Data :(.

Har data lektion nu , vilket är sjukt tråkigt! ska göra en powerpoint redovisning om något men jag kommer tyvärr inte på något ämne! och våran lärare gör ju inte direkt saken bättre..

Menmen ska bara stå ut i en timme till :(


Färga hår!.

Nej ska inte färga mitt egna, men min lillebrors :p usch har egentligen ingen lust men aja får väl ställa upp haha .

 

Hade tänkt skriva om en massa annat idag men de blev inte så :p kanske hinner de imon :*

 


Skola.

Jaha, tillbaka till skolan igen ;)

 

Dagen började ju inte för bra :o  var jätte trött när klockan ringde.. och eftersom att jag är som jag är så var jag ju tvungen at tstå nästan en timme framför spegeln och fixa håret haha , vilket gjorde att jag var färdig med de vid 7 (bussen går 07.15) sen var jag tvungen att fixa allt jag skulle ha med mig osv, vid 07.10 äter jag frukost :o sen springer jag till bussen eftersom att den redan står vid busshållplatsen xd men jag har ju inte så långt dit så de va ju inte så farligt ;)

 

när jag väl kom till skolan så träffade jag typ hela klassen , mkt bra ! sen var matten tydligen inställd så de betydde att vi började en timme senare :p och sen under dagen så hände de en hel del , har verkligen saknat detta på nått sätt :p efter typ 2 timmar i skolan så kändes de som att vi inte ens hade haft nått jullov :p blev att klippa lite också ,känns bra att komma igång med allt :)

 

Ne nu kollar jag på Familjen annorlunda, bra program! så måste hänga med lite bättre ;)

 


Ny design!.

Sandra har hjälpt mig att fixa om designen, de är drf jag jag har varit oaktiv :p är jätte nöjd :) men de är lite småsaker till att fixa bara men de ordnar sig ;)

 

Imorgon är de tillbaka till skolan och jag längtar sjukt mkt ! har ju inte träffat klassen på typ 3 veckor :o ska bli kul att träffa alla igen :) Men vi går ju bara denna veckan och sen är de praktik :)) har ju de i 3 veckor och jag känner på mig att de kmr bli att äta ute en hel del haha :) men sånt är mysigt :)

 

Har egentligen inte så mkt att skriva nu för jag är ganska tom i huvudet, har mina tankar på helt andra saker, men de är för personligt för att skriva om här. Tänker inte gå in för mycket i mitt privatliv här på bloggen, har den mest för att dela med mig av mina dagliga tankar om allt möjligt och lite av vad som händer i mitt liv :p Kommer säkert ha en del att skriva om imon ;)

 


Trött!.

Var inte så stel i kroppen idag när jag vaknade ;) så de blev 3 min wii fit när jag hade gjort mig i ordning och så, vilket räckte gott å väl! usch va jobbigt de va ! haha :) sen blev de att dammsuga nedervåningen och sen börja gå i kylan mot fritids , usch va kallt :( men jag hade tshirt, tjocktröja, jeansleggins, vanliga strumpor, tjockare strumpor, halsduk, mössa som är jätte varm, ett par supertjocka vantar och jacka och självklart skor, med domo kläderna så var jag ju redo att gå ut ;) tur att de var lite varmare än vad de hade varit tidigare på dan, de var bäl typ 11 minus när jag gick ut :p

 

men jag gick ju 1 km elr vad de är på 10 min (y) haha :p vet hur det kmr sluta, jag säger i början av året att jag ska bli duktigare på att ta hand om mig själv och blablabla , 2 veckor senare kmr jag inte ens ihåg att jag har sagt nått sånt ;) men de är kul så länge de varar ;) känner ju mig iaf duktig nu :p

 

Och förresten så är jag sjukt trött just nu ! satt nyss och kände hur tunga ögonlocken var och började fundera på om de var dags att sova snart kanske. Kollar till på klockan och ser att den är kvart över 6... Hahahah nej jag ska inte sova än !

 

Nu ska jag läsa bloggar eller måla i paint eller spela tråkiga spel, så kul är mitt liv just nu, 18.20 år 2010 den 8e januari !

 


Wii fit, kul namn?.

Jag tycker Wii fit är ett grymt bra sätt att träna utan att behöva gå hemifrån när man känner att man ser helt hemsk ut ;) behöver inte fixa håret eller stå och sminka sig vilket jag säkert hade gjort om jag hade velat gymma elr nått haha :p Men jag känner mig inte alls snygg när jag står på den där plattan och försöker förstå mig på alla konstiga yoga-poser, typ agda 73 år , vig som ett kylskåp ;) och imorgon så kommer jag vakna och känna mig som edgar 97 år ist , ännu mer stel i kroppen ;) tur då att jag bara ska gå 2 km (sammanlagt då för fram och tillbaka vägen) för att hämta småsyskonen på fritids...

 

 

Och förresten , Wii fit. Vad är de för namn?? De kanske låter bra på engelska men verkligen inte på svenska :o misstolkar de varje gång jag säger de.. Får väl försöka komma på ett bättre namn , typ cp-spelet? hahah allting som jag hatar så mkt att jag tkr om de börjar på cp :) Men de blir väl att köra en stund imon också ;) Inte för att jag har något nyårslöfte direkt, detta ville jag bara göra ändå, ska iaf försöka ta hand om mig själv fysiskt och psykiskt detta året :)

 

Det var allt för mig idag , ska även försöka göra något bra av denna bloggen och skriva om mina konstiga tankar haha :)

 


Hmm?.

Jaha, vad ska man sprida för falska rykten idag då för att få mer läsare än igår? hahah skrattar fortfarande åt de ;) ska iaf till mormor nu och klippa henne, ska uder tiden komma på ntt bra att skriva senare :)

 


HAHAHAHA.

Asså jag och min bror hade ganska tråkigt innan , och jag ville få fler läsare så vi kom ju på ett sätt för de med ;) skickade detta meddelande till en massa som var med i fokus på bdb "läs sanningen om min gravida bror :o http://theresedetvar.blogg.se/"  hahhahhaha.. har inte haft så kul på länge xd fick 200 nya läsare på typ 10 min ;)

 

Fick ju då även kommentarer om att min blogg var tråkig, ful osv. Det är jag medveten om ;) har inte lyckats fixa den snyggare än såhär än men ska få hjälp med de, har inte haft den i en vecka än så de är inte så konstigt ;) och om att den är tråkig, de vet jag också för just nu händer de inte så mkt och hur många har en skit bra blogg på en vecka??

 

Och om de ska krävas att man säger att ens bror är gravid för att få läsare är ju också sjukt xd om ni inte trodde mig så hade ni ju inte behövt läsa de ;)

 

Och nej , han är inte gravid xd

 


Han är ju det!.

Okej , jag förstår att detta är svårt att tro. även jag hade svårt att fatta de när vi fick beskedet, men jag är sjukt glad för hans skull :)

 


Min bror är gravid.

Nu är det så att min bror ska få barn :o Typ andra killen i hela världen som ska få barn ! sjukt coolt !!!! Bara så ni vet :)

 


Hemma från stan.

Kom hem för typ en timme sen , hann inte skriva något idag på morgonen för jag var ju gaaanska stressad :o hade tänkt gå upp 09.45 men pga sovsvårigheter inatt så låg jag ju självklart kvar i sängen en stund ;) så jag gick väl upp typ vid 10 . Tog ju längre tid än vad jag trodde att fixa håret så när mormor kom hit en kvart innan vi skulle gå till bussen så var jag ju halvklar haha. Fick ta ett äpple och äta på vägen till bussen :p var ju framme i stan vid halv 12 så då gick vi och kollade en massa och vid 1 ungefär så åt vi , sjukt gott ! :) Köpte 2 linnen :) tyvärr ingen bild på dom för dom ligger just nu i tvätten haha :p

 

Gick även till min praktikplats för att kolla så att dom inte har glömt att jag kmr dit v. 3 ;) men de va lugnt , kollade också vilka tider som gäller och jag blev hel nöjd! Har trott hela tiden att jag ska vara där mellan 9 och 18 vilket man oftast får vara , vilket hade gjort att jag ändå hade fått åka hemifrån 7.15 :o vilket betyder 1 h och 15 min i stan på morgonen :o men jag skulle vara där från 10 till 18 ist , vilket betyder sovmorgon varje dag i 3 veckor :D då kan jag ju åka vid 9 ist :D så de blev ju jätte bra :)

 


Skön kväll!.

Min kväll består av

 

Paradis :D Och...

Rockstar :D och...

Tvn :) mkt bra ;)

 


Hemma.

Är hemma nu då :) elr jag har ju varit de i en timme :) På stationen i stan då så träffade jag Emelie , prata med henne i 10 min :) och sen gick jag ut och mötte micaela och wilma . Sen gick jag och Wilma till nästa spår för att vänta på vårat tåg hem . Kallt! men vi stog ju såklart inne så länge vi bara kunde ;) När vi gick av tåget så kom mamma och mötte oss. Sen hem , äta och ringa mormor, hon hade frågat mamma och jag ville följa med henne in till stan imon och äta och så och de är ju klart att jag vill de :) så jag ringde då till henne för att bestämma när vi skulle åka, så vi åker vid 11.10 imon :o tidigt men de är de värt ;)

 

Så de blir nog inte så mkt bloggande imon , isf när jag är hemma igen, kanske nått innan jag åker om jag har tid :)

 


Äpple<3333 :).

Mamma och dom andra kom nyss hem och då kom jag på att jag inte kmr kunna äta nån mat förrän ungefär kvart över 3 , så jag tog ett äpple :) sjukt  gott :o  ska åka om 45 min tror jag (?) och min bror spelar på min ipod samtidigt som den laddar så jag får väl se hur mkt batteri de är se :p

 


Vaken !.

Vaken och klar nu , ovanligt för att vara mig haha :) elr jag har varit klar i typ 20 min :) Känner på mig att detta kommer bli ett långt inlägg om jag orkar skriva så mkt :p

 

Igår iaf då så beställde jag ju piercingarna , men jag gjorde fel ! haha.. Ska försöka förklara detta så alla fattar ;) Jag har redan en stav (beställde en ny) den jag har då är 1.2 mm bred (behövde 1.6 för att kulorna skulle passa) och jag visste att den jag har nu är för kort, får typ sår på utsidan :s så när jag skulle beställa den nya så trodde jag att jag behövde en 7 mm lång då för att den skulle passa bättre. Så jag beställde allt och de gick bra. Men sen innan jag skulle gå och lägga mig igår så kom jag på att jag kanske borde mäta den staven jag redan har och självklart var ju den också 7 mm! trodde den bara var 6 mm :p Så då fick jag smsa numret till de stället där jag köpte allt till pappa och så ska han ringa dit och kolla om dom har skickat allt än och om dom inte har de då så ska han kolla om dom kan byta staven till en som är 8 mm ist :) han har inte ringt än men jag tror han gör de snart för han jobbar ju men har snart lunch så då fixar han väl de :)

Så om jag har tur så kanske allt hinner komma imon annars får jag vänta tills på torsdag :(

 

Mamma och 2 av syskonen gick bort till mormor för typ en timme sen för att fika, hade velat följa med men jag gick ju upp typ vid 11 och så ska jag åka in till stan vid 2 typ :p Ska hämta lillasyster som kommer med tåget :) så de blir att sitta på bussen då först en halvtimme ungefär sen vänta på henne i 10 min och sen efter ungefär 20 min så går de ett tåg hem :) Och tåget tar bara 11 minuter tror jag :) Så det är därför jag har plattat håret och sminkat mig och så idag haha :p lite onödigt men skitsamma :)

 

Och nu kände jag ju mig jätte smart ! När jag skulle ta med mig min dator ner så kom jag på att jag kunde ta med min ipod ner för den behövde laddas, måste ha den sen på bussen :) och nu såg jag att den låg jämte mig i soffan haha . Men nu sitter den i datorn och laddas iaf :)

 

Just nu kommer jag inte på nått mer att skriva men de blir säkert nått lite senare :)

 


Handlat lite nu då ;).

De blev visst så att jag beställde lite då :p hade tänkt mig en ring och nån ny kula till staven i läppen och nån ny till näsan men de blev lite mer ;) fast jag vill ha mer än de jag beställde men de kostade för mkt :( haha..

 

Denna staven, har en redan men behövde en bredare för att dom nya kulorna skulle passa, hoppas bara att den inte är för bred eller att den är för kort eller nått :o

 

 

En sån lila kula också :) ville ha en rosa men de fanns de inte :( men den lila va snygg också :)

 

En sån lila-grön, alltså den längst ner till vänster :)

 

 

Denna var ju sjukt snygg ! älskar den ;) haha. men den var nog den snyggaste :)

Och en sån här till näsan :) alltihop kostade då ca. 220 kr :p

 

Therese


Fullt upp? :p.

Idag så vaknade jag typ vid 12 som vanligt :p åt lite frukost, fixa mig och sen klippte jag min lillebrors hår, kolla bilden :) de blev inte så jätte bra men de va ju liksom första gången jag klippte så ;) jag förväntade mig inte att de skulle bli jätte bra.

 

Direkt när jag var klar med de så åkte hela familjen + mormor till morbror och hans flickvän :) de blev mat och fika där, jätte gott :) kom hem därifrån för ungeför en halvtimme sen . Har nyss bäddat rent i min säng också, älskar att sova i en nybäddad säng :)) fast på sommaren är de bäst för då har lakanen hängt ute och då luktar de mkt godare :)

 

Jag och Jesper ska kolla på nya piercingar snart också, lägger väl upp bilder om jag hittar nått jag ska beställa :)

*Gjorde en cp-min så drf ser man inte mitt ansikte ;)*

Therese


Städat.

Nu har jag hjälpt mamma att städa hela övervåningen , duktigt gjort av mig ;) vi blev nyss klara så nu blir de väl tvn som vanligt ! :) just nu är de family guy :p

 

Therese


Dålig miss?.

På 1an så visar dom serier av Camilla Läckberg, förra veckan så var de Stenhuggaren och igår började Olycksfågeln. Tkr såna serier är jätte bra :p Jag, mamma och pappa kollade på den igår då, och vi brukar sitta och prata under tiden om vem som är mödaren och sådär :p Morden i serien har något med de förflutna elr så att göra, denna gången så var de 2 syskon som blev omhändertagna av nån läskig tant och hon höll dom instängda hemma hos sig, de va en pojke och en flicka. I Fjällbacka där allt utspelar sig så hade de precis flyttat in ett nytt par, en polis och en psykolog. Jag kommer inte ihåg vad dom hette men t.ex. Anna och Simon. Och sen i eftertexterna så stog de

 

"Anna - ......

Simon - .....

Anna som ung - .....

Simon som ung - ......"

 

Jag menar, hur dåligt är inte de ? Nu blev de ju inte lika spännande längre! nu har dom förstört allt ! :@ haha okej så illa är de inte men ändå :p blev ju lite sur :p kanske är lite dålig på att förklara elr så men skitsamma :p gjorde ju iaf mitt bästa ;)

 

Therese

 


Lillasyster borta ;).

Jaha, wilma åkte för snart en timme sen. Frågade henne innan om hon skulle sakna mig men de enda svaret man fick va "nee". Men ändå skulle hon hänga efter mig hela tiden! om jag gick iväg så skulle hon följa efter och så fort jag satte mig i soffan så var hon också i soffan ;) sen viskade hon för att mamma inte skulle höra (hon satt jämte) "Therese, jag kommer sakna dig. Men de får ingen annan veta, de är våran hemlis" så söt hon är ;)

 

Mina 2 bröder sitter just nu här också och leker med sina mobiler ;) Jesper hade nått program i sin så via bluetooth då så styr han tobbes mobil :p Riktigt spännande! haha.. Men på tv just nu så är de Svampbob! haha , kmr nog aldrig tröttna på de programmet ;)

 

Therese


Lördag.

Jenny fyller 17 idag så grattis till henne :)

 

vaknade sent som vanligt idag haha :p de blev att äta frukost, klä på sig, fika och sen stryka (y) haha jätte kul ;) ska väl äta om en stund och sen ska mamma och pappa åka och lämna wilma till micaela, hon ska sova där inatt :) ja , de var väl allt jag hade att skriva just nu , de blir säkert nått mer senare :)

 

Therese


Ren och fin ;).

Har precis duschat så nu blir de tvn ikväll :) som vanligt då haha ;)

 

Förresten så åkte Lisa till Thailand igår, väldigt fuskigt! Så de kommer bli tomt i skolan första veckan när hon inte är där :p vi går ju en vecka i skolan och sen är det praktik i 3 veckor så de blir nog att träffas på stan då när hon är tillbaka ;)

 

I tisdags när jag vaknade så hade jag sjukt ont i mitt lillfinger och de va jätte svullet :o och i onsdags så såg de gröngult ut :s men idag när jag vaknade så var de okej igen, bara lite rött :) väldigt skönt för de va bara jobbigt när de gjorde ont haha :p

 

Therese


Mitt 2009 (y).

Okej nu ska jag göra som en resumé elr så på allt som hände i mitt liv 2009 , bra och dåliga saker.

 

- Året började med världens bästa nyår!

 

- Självklart så spenderade jag nästan alla mina helger fram till september typ i Grimstorp. Mycket minnen därifrån som alltid kmr vara kvar :) Inget jag ångrar.

 

- Tog bort min leverfläck på ryggen i Januari. Sydde då 6 stygn :p

 

- Jobbade i februari och fick massa pengar :D men usch va tråkigt! satt flera timmar och skrapade bort plast på plastbrickor :o men fick ca. 4000 kr för de ;)

 

- Tobbe spydde ner en as dyr matta ! haha kmr aldrig glömma de :p

 

- 21 februari så hämtade vi brasse :)

 

- Alla sjukt bra dagar på park med trögot och fettot! (erika och jenny) och självklart många andra också :) sista terminen där blev den bästa tror jag :)

 

- Alla störda dagar med förra klassen :)

 

- Alla hemska nationella prov :o dom i kemi gick ju sämst haha !

 

- Den underbara revy-veckan! Helt sjukt kul ! <3

 

- Sökte till omvårdnad och frisör. kom in på båda så jag ändrade valet till frisör :)

 

- Valborg! <3

 

- skaffade p-staven , haha erika älskade att peta på den :p

 

- Jenny och jag var med i melodifestivalen på skolan, hon hae ganska mkt problem med att lära mig dansen haha, och jag fick krama lärarna när vi skulle dela ut rosor haha..

 

- spexfoto i skolan, jag var ju såklart prinsessa ;)

 

- Göteborg med alla 9or , mkt bra dag även att vi hade problem med lite allt möjligt ;)

 

- Avslutningsmiddag :)

 

- Slutade 9an , grät när vi började krama alla lärare för då insåg jag att allt var slut, usch va hemskt de va :(

 

- Åkte och valde en till katt, de blev lilla rut :)

 

- Midsommar i Grimstorp.

 

- Liseberg med familjen :)

 

- Hämta rut :p

 

- Fick reda på att jag hade kommit in på frisör :D

 

-  Jag, per och hans kusin åkte till öland och var hos hans mormor i hennes sommarstuga, sjukt kul var de :)

 

- Festival i Tranås! <3

 

- Började på Brinell i bästa klassen !

 

- Fyllde 16 :D

 

- Stockholm med per :p

 

- 1 år tsm med Per.

 

- 2 dagar efter så tog de slut.

 

- Dagen efter blev vi tsm igen xd

 

- Typ en vecka efter tog de slut igen. Sen dess har jag inte kunnat vara mig själv på samma sätt :/

 

- Laserdome med underbara klassen :))

 

- Jag och filip startade en blogg ;)

 

- Blev lucia-kandidat, men som tur väl va inte lucia! hade en massa övningar och så i typ 2 veckor, jätte kul va de :)

 

- Jag och ange blev vänner igen :)

 

- Julafton och sen nyår då :)

 

Hände en massa mer men vill inte skriva om precis allt, de blev ganska långt också men jag fick ju med de viktigaste elr så som hände :p

 

Therese


Hemma igen.

Kom typ nyss hem , mormor hade gjort mini-julbord typ :p jätte gott :) Årets första julbord då ;) haha :p

Och nu kollar jag och syskonen på Kaspar i Nudådalen , ni vet julkalendern. Inte så bra men ändå :)

 

Therese


Mat hos mormor

Pappa väckte mig för ungefär en timme sen. Vi ska ju vara hemma hos mormor vid 2 och jag har inte fixat mitt hår och så än , tur att hon bor typ 50 m härifrån ;) Vet faktiskt inte vad vi ska äta men hon lagar alltid nått gott :)

Ne, nu måste jag skynda mig lite känner jag :p See you later alligator, som frida säger ;)

Therese


Nytt år, nya möjligheter.

Nu har även jag skaffat blogg, en seriös till skillnad får min och filips då :p nytt år nu och de betyder ju såklart nya möjligheter. Ska göra de bästa av detta året :)

firade nyårsafton med familjen vilket var mysigt och kul men inte på samma sätt som många andra . Men jag kunde ju smsa med oscar så de va lugnt, han var också hemma fast i falköping haha :)

vet att bloggen inte ser så snygg ut nu men jag hoppas på att få hjälp med det snart :) tyvärr kan jag nog inte lägga upp så mkt bilder för min kamera cpade innan, men jag ska väl skicka in den på lagning förhoppningsvis :) 

kommer inte på så mkt mer att skriva nu så jag skriver väl nått mer imon när jag har tid, ska till mormor och äta :) 

Puss :*