Helt slut.

Skola först idag, slappt och så som vanligt ;) Sen åka till grimstorp och klippa Linus, gick bra :) Sen hem och äta as god räkmacka! 
Nu ska jag spela, är som sagt helt slut.. 

Therese

Redovisning.

Har nyss haft redovisning på datan , gick ju as bra som vanligt ;) haha redovisade om Lisa :))

Hahahaha hade en så sjuk dröm inatt ! Vi hade matte prov förra veckan så jag drömde om att vi fick tillbaka dom och då fick jag IG!! typ 100 poäng av 1000 möjliga! hahah blev jätte ledsen och typ lipade hahaha , vaknade av att jag grät hahahahha :p Men idag fick vi reda på resultatet på riktigt och då fick jag mvg ;)

Var på musiktilläggets sak och kollade innan också, dom är ju duktiga men jag var ju tvungen att gå på toa efter en halvtimme! så fick sitta och hålla mig i sista halvtimmen! haha usch va jobbigt de va..

Ne, åker hem halv 4 och sen hem till ange :)

Therese

Åhnej.

Skulle inte leka med ange ikväll :/ så de blir imon ist :) men nu hade jag ju tid att göra min "lista" :) fast de blev som mer som mina egna livsmål, har på nått sätt börjat tänka lite djupare när jag planerar min egen framtid. Så jag har letat fram saker som jag själv tkr att jag behöver för att må bra :)

Det är inte säkert att det kommer hända men det är vad jag har som mål, ska förklara allt men lägger upp bilden först :)

Lite svårt att se kanske :p Men de viktigaste är iaf Göteborg, vill verkligen flytta dig nångång i mitt liv . Resten går inte i nån särskild ordning. 
Resa är något jag är säker på att jag kommer göra :) Har ju tyvärr aldrig gjort de och de är just drf jag måste göra de . 
Skaffa en sjukt snygg bil är ju viktigt ;) hehe kommer ju inte ha en sån som första bil men de är något jag satsar på för även om de inte är så många som vet så är jag lite intresserad av bilar, haha inte så lätt att tro om mig :d men jag sa bara lite !
Bröstförstoring, de är något jag funderar på men de är inte alls säkert att det kommer hända . De är ju bara något jag vill nu , inte säkert att jag vill de om 10 år. 
Förlovningsring från Tiffany & Co , så sjuuuukt snygg är den ! men kostar ca 300 000 ;) hehe får hitta en rik och trög kille ;)
Gesällbrevet , grymt viktigt mål i mitt liv ! och de är något som kommer hända :) Har jag klarat det så kan jag klara allt jag vill :)
Djur måste jag ha ! oj vad jag avslöjar hemligheter här då ;) Men när jag var liten så ville jag verkligen bli veterinär, älskade djur och de gör jag fortfarande :) så jag skulle nog inte klara av att leva utan de . Så då har jag valt 3 av alla jag helst skulle vilja ha, de blev en bulldog , så söta är dom ! även en chihuahua och en ragdoll katt :) Blir ju heeelt perfekt ! Så den som ska leva med mig får fanimej acceptera att jag ska ha dom djuren ;)
Hehe ganska töntigt men jag vill ha en Blackberry , jävligt snygga är dom och de är de viktigaste ! haha sen om de är tusenmiljoner olika funktioner som jag inte kommer fatta är ju en annan sak ;)
Pengar är ju ganska självklart ;) ska tjäna egna pengar! eller ehhm.. försöka iaf (a) ;)
Och de sista är en sjukt jävla söt unge :D en elr 2 ska jag ha :) inte mer haha.

Haha blev ett långt inlägg nu men de behövdes ju :) självklart finns de ju mer jag vill ha men allt fick ju inte plats på samma bild så jag tog de viktigaste :) 

Therese


Shit va trött jag är !.

Helt sjukt hur trött man blir efter tidsomställningen.. Bra dag i skolan, slappt :) Klippte även Jenny då, blev bra :) Hann precis med den tidiga bussen också . As skönt! 

Ange kanske kommer hit, orkade inte gå till henne för jag har läskigt ont i min fot :( får se om hon kommer annars går jag till henne imon :) 

Nu blir de farmville ! och bejeweled blitz ;)

Therese


Lista.

Hehe har kommit på gaaaanska mkt jag vill ha ! så jag ska fuxa en lista på allt :) eller så sätter jag ihop allt till en bild :)

 

Therese


Tröött :).

Helt slut nu ! hehe fick inte blogga för mamma igår (?) elr fick iaf inte sitta vid datan.. Men klippningen gick bra ! Idag klippte jag mamma och pappa, blev bra de med :) sen gick vi till mormor och åt, as gott ! sen hem och blondera jonnie, blev bra ! tjänade ju lite på de också (a)

Nu ska jag kolla på tv och massa sånt, klockan har ju gått sjukt snabbt nu när man har ställt om den :s Skola imon, klippmodell! ska ha jenny :)

 

Therese


Chokladpudding.

Heheh jesper har tjatat på mig om att vi borde äta upp våran chokladpudding, det var 8 portioner kvar, men efter en stund insåg jag att jag var lite sugen och sa att han kunde göra hälften av de då :d hahah och sen när jag kommer in i köket så frågar jag hur mkt de blev så svarade han 6 portioner , alltså har vi ju 2 kvar sen, så himla onödigt haha.. men dom sparade vi till nån annan dag :)

 

Snart dags att börja gå , skulle tydligen till robins mamma ist för pappa, bor ju typ 100 meter från hans pappa men typ 1 km från hans mamma :p men nu ska jag byta lakan i min säng och sen kolla med vick om dom har ätit klart så att jag kan gå :) 

Skriver sen igen om hur de gick ! haha :)

 

Therese


Up and down.

Jo de går ju lite upp och ner med bloggen, bryr mig faktiskt inte om hur många läsare jag har. Det är ju inte det som är det viktiga för mig. Jag har denna bloggen för min skull, jag menar hur kul är inte det att kunna sitta och läsa igenom gamla inlägg om några år? Då får man ju se vilka man umgicks med och hur man var som person, jag är en sån som kan ändra mig väldigt mkt.

Tyvärr så är de ju inte så lätt för mig att lägga upp bilder :/ har ju redan förklarat detta. Men ska iaf försöka bli bättre ! inget jag kan lova men ska ju försöka.

 

Therese


Lööördag.

Har vaknat, duschat och allt sånt nu :p Ska klippa Robin sen, hoppas att de går bra :) 

Igår så åkte jag till Amanda typ vid 4, vid typ kvart över 6 så gick vi ner mot stan och mötte Lisa :) vid 7 började modevisningen, sjukt mkt folk ! Emeli var ju bäst :) Den var slut en stund senare, gick till stationen och träffade säll och oscar , trevligt :) sen hem och kolla på Wallander, vålnaden, bra som vanligt, älskar såna filmer . 

Förresten, träningsvärken är fortfarande kvar, gymmade ju i torsdags och har riktigt ont i magen haha :d 

ska småkolla lite på en film nu , this is england. den är snart slut men är bra :)

Therese

Ipod bloggar, åker snart till nääässjö!.


Äntligen.

Hehe , blev klar med svenskauppgiften nu som skulle vara inlämnad imon :) sjukt skönt att vara klar ! vet inte om den blev så bra men jag har gjort mitt bästa. Tror även att jag börjar bli förkyld..

 

Therese


Tjah!.

Helt okej dag faktiskt, men sjukt mkt att hinna med på hantverkstekniken.. Men de gick bra :) iaf i början haha.. Fick ett sms från mamma också att hon hade köpt mina skor :D och de va dom sista vita i den storleken , dom skulle inte få in fler förrän augusti :o Så slänger in en bild på dom nu :) Sen blir de att plugga känner jag ! Usch ja, de blir ju som de blir när de ska vara inlämnat imon och jag har inte ens börjat hahaha.

 

Lyssna på John Mayer nu och plugga då (y) see u later krokodil!

 

Therese


:).

Ibland räcker det med så lite för att få mig på bättre humör en stund :) Mamma är väl lika trött som jag nu så hon säger fel hela tiden hahhaha, skitkul är de ;) Typ hon skulle förklara för tobbe om hur vi ställer om tiden, så enligt henne så går vi och lägger oss en timme senare men går upp en timme tidigare? fattar inte hur de går ihop hahahah.. Och snart börjar ju Fyskbyggarna!

 

Therese


Farmville.

Asså jag kan faktiskt erkänna att jag är beroende av facebook-spel haha, jag kan spela Bejeweled Blitz i flera timmar, och nu har jag även lyckats fatta hur man gör på Farmville. Hahaha så illa att spel ska göra så. Dom skapar ju liksom ett begär :s Jag och mamma sitter och tävlar mot varandra och då känner jag ännu mer ett tvång att spela.. Men de har faktiskt blivit bättre för just nu känner jag ju inte för att göra något alls typ. 

Therese

Pizza.

Yes, pizza till mat idag, lyckades fjäska till mig de ;)

...

Trött och allt är efterblivet. Kanske har bättre humör sen.

 


Våfflor!!!.

Åhh nu står pappa och gör våfflor! hur gott är inte de ! har för mig att våffeldagen är på torsdag? Men vi brukar äta de samma vecka iaf :) Precis som med allt annat som har en egen dag :p

 

Namnam!

 

Therese


Dålig uppdatering?.

Hahah Lisa klagade idag på att jag uppdaterar för dåligt och att jag typ aldrig lägger upp bilder :p Kan ju försöka försvara mig nu då;) Den dåliga uppdateringen beror på att jag inte alltid har något att skriva om elr helt enkelt bara är för trött vilket jag ofta är nu :/ Men nu när de är bättre väder så är allt på topp känns de som !

De där med bilderna har ju också en anledning, har inte alltid nån bild som passar till inlägget och så har ju min kamera krånglat ganska mkt den senaste tiden och jag har tappat bort min kabel till den (!!) kanske borde överväga att städa mitt rum... men bara kanske :p  Men jag ska låna mammas dator sen och då kan jag bara sätta i minneskortet i datan :)

 

Therese


Sammanfattning.

För sammanfatta igår så kan jag ju göra de enkelt :p De delades ut en massa gratissaker, vilket alla gillade gaaanska mkt ;) Kollade även på 2 visningar, båda var bra men den sista var bäst :) Kändisfrisören-Bobby var ju självklart där ! sjukt snygg är han ju hahah :p

 

Idag hade jag tänkt blondera min morbrors hår men han var för trött för att komma hit haha. Så de blir väl skolarbete idag då....

 

Förresten så är Jespers flickvän här och dom lagar mat just nu , typ ris, bearnaisesås och grilladkyckling, fast allt skulle in i ugnen? Aja, de blir säkert gott :)

 

Therese


Bäst.

Kvällen igår och dagen idag var ju sjukt bra ! berättar mer imon !

Juice.

Hahaha kom på att jag har glömt skriva om mitt senaste beroende, JUICE!!! Hur gott är inte de??? Sjukt gott! :D

 

 


Nässjö om 2 timmar.

Hantverksteknik idag, teori ganska länge och sen skulle vi rulla permanent, självklart så har jag inte med mig mina grejer haha så då fick jag packa upp en massa varor :p sen var de svenska, slutade vid 13.05 :) Då gick jag och Malin ner till stan för hon skulle till rehab, tänkte att jag kunde gå och kolla lite på stan men jag träffade Jonnie typ direkt :)

Så när han hade fått sin bil av Micaela som har lånat den i en vecka så åkte vi tre hem hit :) Och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så att jag kan få mat :p sen vid kvart över 7 så åker jag till nässjö .

 

Therese


Tjah.

Skola idag + utvecklingssamtal. De gick bra som vanligt :p Men ska åka till Vetlanda nästa vecka och kolla efter en annan praktikplats :/ Vet en salong som jag ska till och om jag inte kan vara där så blir de att kolla i Jkpg.. Tänker inte nämna här i bloggen vrf jag inte ska vara kvar på Alervalls för de är inget man behöver skriva här. Men enkelt sagt så funkade de bara inte.

 

Ikväll är de Sveriges värsta bilförare, ska väl säkert kolla på 2½men också :p älskar de haha .

 

Imon så slutar vi vid 1 så jag åker hem senast 14.25, hoppas på att kunna komma hem tidigare.. Sen vid 19.15 så åker jag till Nässjö och leker med Amanda , Frida och Lisa :) Sover hos Lisa och på Lördag så åker vi till Jkpg på frisörmässa :)) Så jag tar med mig min kamera så de blir förhoppningsvis en del bilder :)

 

Nu ska jag spela och allt sånt som jag alltid gör..

 

Therese


Trött. Som vanligt.

Är för trött för att skriva så mkt, alltså blir detta säkert mitt första och sista inlägg idag.

 

Ska göra en svenskauppgift nu, har inte alls mkt kvar :) Läsa lite bloggar och sånt med såklart :*

 

Btw, var inne på Intersport idag lite snabbt för att kolla skorna, blir converse, vita men den låga modellen :)

 

 

Therese


Wiiiiih :D.

Har faktiskt varit duktig och rullat lite permanent idag :o inte illa :D kände faktiskt att jag behövde öva lite ;) även att jag verkligen hatar permanent..

Ska till Intersport imon , drar väl med mig frida då ;) Ska kolla på converse, funderar på ett par vita :))

Dom är ju sjukt söta :)

 

Therese


Tiep hatar Filip.

Jaa, ni läste rätt. Jag tiep hatar Filip. Det är so over. Haha, han tog min plats här i datasalen. ;) Ne nu ska jag väl göra de jag borde göra *host*

Therese

Färgad.

Har nyfärgat hår nu, ääääälskar de :D Började vid 6 och var klar vid 8.. Förklarar mer imon om jag har tid för ikväll är jag jätte trött :( sov inte alls mkt inatt :/

 

Therese


Gonatt.

Dags att stänga av datorn nu och tvätta bort smink och allt sånt och sen sova :) ska ju upp typ vid 6 imon så :p Gonatt :**

Skola imon.

Söndag idag, alltså tillbaka till skolan imon. Måste faktiskt erkänna att de känns ganska skönt :) Saknar klassen för mkt haha, har ju inte varit i skolan sen i onsdas :p Även att vi inte har världens roligaste lektioner så gör vi dom bättre ;)

 

Har målat lite idag också , blev inte så bra men jag gör bara sånt när jag är på ett speciellt humör, jag är inte glad men ändå inte ledsen, alltså inget speciellt egentligen. Då har jag lust att måla och de spelar ingen roll om jag har 1000 andra saker som jag borde göra, jag sätter mig ändå och målar i en timme elr två. Men de var ett tag sen jag gjorde de nu så resultatet blev ju inte jätte bra, lägger upp en bild på imon kanske :)

 

Therese


Mat hos mormor.

Har inte haft tid att blogga tidigare idag, vaknade ganska sent, sen blev de att duscha och sen fixa lite och sen gå till mormor och äta :) De blev köttgryta med ris, as gott !! haha , sen as god glass med as goda kakor :))

 

Ska äta kvällsmat nu , bloggar sen :**

 

Therese


Fel vinnare?.

Ja vad tycker ni, vann rätt person årets melodifestival? Själv tycker jag Salem skulle vunnit :)

 

Therese


Melodifestivalen.

Nu gör jag som så många andra svenskar, sitter och kolla på melodifestivalen, kollar bara på finalen. ORkar aldrig med dom fjolliga tråkiga deltävlingarna där man ändå bara undrar vem som kan tycka att bidragen är bra. I finalen så borde väl ändå dom bästa vara med så då känns de mer värt att kolla.

 

De har gått en halvtimme nu men hittills har de inte varit nått speciellt så får väl hoppas på att de blir bättre för nu är min chokladpudding slut hahahah .

Therese


Jasssååååååå.

Usch jag har ingen koll på vilken dag de är men har kommit fram till att de borde vara lördag ;) Ska till mormor imon och äta förresten :)

Åt förretsen inte ens upp halva min tallrik med chokladpudding! haha äter mer sen ;)

Therese


Chokladpudding<3.

Wilma hade fått chokladpudding idag, linus hade fått de, tobbe skulle köpa de. Då var ju jag och Jesper också tvugna att köpa de ;) så de fick jesper fixa, självklart kommer han hem med den största förpackningen, 16 portioner :p

Vi vispade ihop den nyss, gjorde 8 portioner ;) mamma och pappa ville ha lite också (a) haha. Så vi ska äta de när de är klart, blev lite diabetesgrädde också ! :*

 

Therese


Vegeterian.

Yes min lillebror Linus som är snart 8 år betämde sig igår för att bli vegeterian. Haha ganska gulligt :) Men när vi kollade vad de skulle vara för mat i skolan så var de ju självklart bara kött varje dag :p

 

Frågade honom idag hur de har gått med allt, och idag så slutade han vara vegeterian, köttsoppan i skolan var visst för lockande ;)

 

Förresten så hade jag tänkt att åka in till Nässjö och träffa Amanda och Filip ikväll men tyvärr blev de inte så :/ Och för en stund sen så skriver min syster att hon var ensam hemma hos sig med en tacopaj, då kunde jag ju åkt dit ! dumt att man inte får veta saker lite tidigare...

 

Therese


Sjukt trött nu.

Har faktiskt inte hunnit blogga idag :o Vaknade vid halv 10 ungefär, gick upp en stund senare och precis innan jag skulle in i duschen så smsade vick (som också var ledig idag) och frågade om jag ville följa med på morgonpromenad. Så de var bara att duscha, fixa håret snabbt och äta och sen ge sig ut :) Vi gick upp till skolan där jag spenderade mina skoldagar i 6 år :)

Kul att få träffa alla gamla lärare :) Fast kändes ju ganska dumt eftersom att jag var helt osminkad hahaha , längesen jag visade mig bland så mkt folk utan smink :p Men jag vet inte hur länge vi var där haha , var hemma hos mig igen vid 1 iaf :)

Då dammsög jag och jesper och sen har jag gjort allt möjligt :) Skriver mer sen :*

Therese


Lediiiiiiig :D:D.

Riktigt bra dag med Angelica och Bella då :)) Men blev lite sur för jag hittade ingen jeansjacka.. fanns ju typ inga snygga nånstans och när jag väl hittade en så kostade den ju 999:- , lätt att man köper den då hahaha . Åkte med tåget till nässjö vid 17.17 , skulle gått 17.08 men aja. fick sen vänta en liten stund på stationen tills bussen gick vid 18.20.

Så jag var ju ganska trött när jag kom hem. Blev att äta lite och sen var Vick och Robin här så då lekte jag lite med Vick :) Vi tog även en promenad , skönt :) Sen kolla på tv och sen hamnade jag visst här haha .

Köpte förresten en tshirt bara, hittade annat som jag ville ha men de blev inte att jag köpte de, kände att jag behöver lite pengar tills nästa lördag då de är frisörmässa i jkpg :D

En stund efter att jag hade kommit hem så fick jag reda på att våran hantverksteknikslektion var inställd imon och även svenskan vilket då betyder att jag är ledig imorgon också :) så då ska jag försöka sova lite längre eftersom att jag är själv hemma :p bloggar mer imon då :) är sjukt trött nu .

 

Gonatt :**

 

Therese


Åker om en halvtimme.

Har visst lite till att fixa innan jag åker, men hann sätta mig en liten stund här också :) Ställde då klockan på 09.50 för då skulle jag hinna göra allt som jag brukar göra på morgonen hahah , men självklart så vaknar jag ju först en gång vid 6 , en gång vid 7 och sen en gång vid 8 och då kunde jag verkligen inte somna om så vid halv 9 gick jag upp :p haha mamma underade ju vad jag gjorde uppe vid den tiden ^^ 

Men nu ska jag nog spela lite och sen kolla så att jag har med mig allt haha :) 

Therese

Jkpg imon.

Ajuste, åker ju till jkpg imorgon med Angelica och Bella, som jag skrev i förrgår (?) Ska försöka ta lite bilder på det jag köper och lite annat under dagen :) Åker med bussen hemifrån vid 11.10 och sen tar vi tåget 11.56, vet inte när vi åker hem men troligtvis typ vid 4 .

 

Blev nästan klar med svenskan innan, bara lite småsaker kvar :) fixar de imon när jag har kommit hem :) Nu ska jag spela och kolla på vintergatan ! Haha .

 

Therese


Baka.

Pappa och lilla welmsterful (Wilma) gör scones nu ! åhh vad gott de är :D

Massage.

Idag så hade vi ju då idrott, massage :)) Riktigt skönt var de ! men vi va ju 13 tjejer och en kille och man var ju tvungen att ta av sig både tröjan och bhn hahahah :p  ne men de va riktigt skönt iaf :)

Kollade ju då på halva filmen igår, kollar klart på resten nån annan dag :) Men den har varit bra hittills :)

Nu kanske jag borde göra klart en svenskagrej.. Uscchhh... 

Therese

Luftslottet som sprängdes.

Fick låna den filmen igår men har tyvärr inte hunnit se den än :/ kanske ser den sen? Den verkar ju as bra :))

Therese

Vädret!!!.

Asså vädret är ju helt underbart !!! elr nu kanske jag överdrev lite ;) Men jag bara älskar att man slipper frysa ihjäl så fort man går ut :) åhh vill kunna använda vårkläder nu med ju ! tyvärr lite för kallt för att använda de mesta, men en del funkar ju :) Ska ju till jkpg på torsdag så då ska jag väl köpa en del :) 

Förresten så är de ju typ bara en månad kvar tills jag ska göra min tatuering :D Haha märks de att jag är på bättre humör?? ;)

Skriver mer sen :**

Therese

Hollywoodfruar.

Sitter och kollar på hollywoodfruar nu , och kände de direkt, hur äckligt är de inte när en 50-åring kärring kollar in 25-åriga killar, hon själv var ju sjukt ful och äcklig. Och usch :( Hon tror ju typ att hon fortfarande är typ 20 :(

Therese

Internet.

Får damp ! Internet cpar hela tiden ! innan dog de i typ en timme :( Får väl se hur länge de funkar.. Hade ju tänkt att skriva om nått innan? Men iaf så ni vet kära läsare , mitt humör är mkt bättre idag ! Vädret är ju helt sjukt :D och de är andra saker som börjar bli bättre också :)) Så nu kmr jag blogga mer och skriva mer positiva saker, jag är ju den positiva och snälla tjejen ;) De säger alla lärare på utv.samtalen haha , juste , ska på de nästa vecka (?) :p haha ingen koll ;)

Therese

Måndag.

Lite av de jag köpte i lördags då :p

Skola idag , ganska bra faktiskt :) Lyckades hinna med 14.56 tåget hem :) Ska kanske göra matteläxan snart... Och sen spela haha :p

På torsdag har vi studiedag och då ska jag, angelica och bella åka till jkpg :)) de blir nog bra :)

Therese


Ullared igår.

Orkade inte blogga igår, var helt enkelt för trött. Köpte iaf en randig tröja, en "sovtshirt" (som jag kallar dom :p) , deo, parfym, slingmedel (hmm, vad ska jag ha de till? ;)  ) , bh, färgpensel, godis och ett par sjukt snygga skor :D Lägger upp bild på dom sen ! och kanske lite av de andra :p Men jag glömde min kabel till mobilen på mitt rum och just nu känner jag inte för att gå upp dit :p 

Engelska som gäller nu ! 

Therese

Orkar bara inte.

Okej , vet att jag typ inte uppdaterar men jag känner inte för de. Gör de när jag är på bättre humör.

Idag iaf så slutade jag vid 12 , åkte hem med mamma och jonnie, bra för då slapp jag gå ner till stan och vänta på bussen. 

Imorgon, Ullared. Har även fixat tatueringstid nu , 13e april kl 13.00 blir de :)

Therese


MOBILEN!!!.

Yes, fick nyss tillbaka min mobil :D:D Men de känns jätte konstigt haha , har ju inte haft färgskärm innan och nu har jag de och en jätte stor skärm :D 

Therese

Dagen.

Kom på att jag hade ju klippmodell igår, gick jätte bra :))

Dagen då iaf har varit bra, var på musiktilläggets konsert. Mkt bättre än förra året även om de fanns en del tråkiga delar. 

Nu, glosor och lägga upp bilder på bdb . Gonatt, kanske skriver mer sen :*

Therese

Ben&Jerry.

Yes, nu blir de glass ! och familjen annorlunda ! Lisa håller även på att skicka alla bilder som vi har tagit denna veckan :) kanske lägger upp några , fast isf imon :)

Therese

Vattengympa.

Juste, när jag vaknade igår så var Micaela här så jag gick upp, duschade och klippte henne :) Sen äta sen klippa linus, tjänade 100 kr på att klippa han :))) Sen fika för Tobbe fyllde 12 i fredags, sen åka till Nässjö på vattengympa med Lisa :) Sov där :) och självklart så gick ju mina byxor sönder igår!!! så jag fick låna ett par av lisa till idag haha :)


Therese


Pengar.

Blir ju lite extra pengar denna månaden, fick 425 kr av skolan i matersättning för att jag åt på APU:n :)) och så säljer jag förhoppningsvis min Ipod imon till pappas jobbarkompis för 600 :) Så då har jag ju hittat 2 saker jag ska köpa iaf när jag åker till jkpg nästa gång :) de blir säkert mer men detta är de jag är helt säker på nu :)
Denna jeansjackan, 299 :)


Såå sjukt söta skor :) finns i svart och vitt också , vet inte vilken färg jag ska välja än men dom kostar iaf 129 kr bara :)

Båda finns på H&M :)

Therese