Dagens bild.

Mobilen krånglar. Igen. De börjar bli gaaaaaanska jobbigt nu.. Men jag fick nyss reda på att vi slutar väldigt tidigt imon! as skönt ju ! Har även hållt på att göra en lånekalkyl. Väldigt intressant. Eller inte. Ska läsa igenom den där svenska-uppgiften med, känns riktigt lockande..

Men nu ska ni få dagens bild!

Älskar min tröga blick ;) hahahaha..

Btw, åt tacos innan! Mamma köpte baconchips till mig ! och jag ska ändra om min blogg, om jag nån gång har tid eller fattar hur man gör :s men är de nån som vet så säg till!

Therese


Stressigt.

Den här veckan är de mkt som ska göras i skolan , drf kmr jag inte vara lika aktiv här. Så ni vet :) Lägger in lite bilder sen och såklart även dagens bild :) Hinner tyvärr inte nu för jag har lite annat som jag känner att jag borde göra !

Therese


Dagens bild.

Oj glömde helt bort att jag skulle lägga upp dagens bild! Men här kommer den :)

Hahahah Lisa när hon posade på ett bord i skolan ;) <3

Therese


Typ as trött.

Jag är helt slut efter denna helgen! men som sagt så har de varit sjukt bra! Kom nyss hem från mormor, de är ju mors dag och då brukar vi gå till henne och fika :)

I fredags så var jag ju med Lisa och Amanda , de va riktigt längesen vi träffades så efter skolan så de va jätte kul :) Sov hos Amanda och igår då så åkte jag till Jkpg med Jenny. Vi gick på stan så de köpte lite nya kläder och sånt, lägger upp bilder senare eller imorgon. Sen träffade vi ju såklart en massa folk där och sen kom Erika och Rasmus. Men vi va inte så mkt med dom :s Men asså jag kan egentligen inte förklara kvällen för de va så sjukt bra! hade så jävla kul helt enkelt!

Jag ska få lite bilder av jenny nån dag också så jag lägger upp dom när jag har fått dom. Min mobil dog inatt så hon hann inte skicka dom.. Dagens bild lägger jag upp om en stund, kom på en grej jag skulle göra och sen har jag lite annat att kolla upp :)

Therese


Sjuk helg!.

Helt galet underbar helg! Herregud va kul jag har haft! Köpt lite grejer i Jkpg, träffat några av dom bästa människorna som finns :D

Men jag skriver mer sen och lägger in bilder :)

Therese


Dagens bildER.

Jag, Lisa och Amanda är hemma hos Amanda nu :) Vi har tagit lite bilder som ska bli dagens bildER! inte bara en idag ;)








Vi vet att vi är as snygga !! ;) Så slösa inte tid på att kommentera ;)

Therese


Fredag :D.

Äntligen frådag igen! Har svenska just nu och har inte så mkt att göra :p Har färgat Angelicas hår idag , de blev as bra :) Slutar egentligen efter svenskan men ska ju göra permanentprov.. Hoppas att de går bra !

Sen kanske jag har planer för ikväll men de är inte helt säkert än och vad jag ska göra märker ni ;) Skriver senare om det! Ska hem först iaf. Och imorgon är de jkpg med Jenny som gäller :D ska ju gå på stan och shoppa ;) om jag har pengar förstås.. men de har jag troligtvis.. Och sen kommer Erika och Rasmus dit också så ska vi på rix fm :D Känns som att helgen kommer bli sjukt jävla bra! om allt går som jag vill då.. Men de gör de säkert :)

Dagens bild får ni sen när jag är hemma. Finns ju inga här i skolan :p Berättar även hur de gick på provet då :)

Therese

Time to sleep.

Kanske har lite planer för imorgon , känns så just nu iaf med får se hur de blir :)))) Hoppas på de bästa!

Nu ska jag sova !

Therese


Dagens bild.

Åt nyss pannkakor, as gott :) Och nu ska ni får dagens bild!

HAHAHAHA det får bli denna fina för jag dör varje gång jag ser den! Tkr lisa är supersöt ;) <3

Therese


Lååååång dag.

De kändes verkligen inte som att dagen skulle ta slut idag! iaf inte i skolan :s Men några i klassen var på tc och åt idag , jätte gott! Längesen jag åt där så de kändes som att jag behövde de ;)

Och på hantverkstekniken så jobbade vi heeeela tiden! skulle föna en docka och sen göra 2 läggningar med värmeborste och locktång. Vad ju helt slut sen haha. Förresteb så ville lilla Lisa att jag skulle lägga upp "Dagens bild" eller nått sånt , iaf så skulle de vara en av dom bilderna som hon och jag tog till vårat powerpoint arbete . Vi tog ju en massa bilder bara till de! haha så jag lägger upp en sån lite senare :) Måste läsa lite andra bloggar och sånt först :p

Förresten, ni får ta och kommenterna lite mer! as kul att läsa sånt ! men tyvärr kan man ju inte svara på dom(?) vet att man kan de på andra bloggsidor men inte på denna :s dåligt faktiskt. Men självklart så läser jag ju dom :)

Therese


Sova.

Ska upp och sova nu. Känns som att jag behöver de :p Känns ju konstigt med att de är torsdag imon :s Menmen, bloggar imon när jag hinner. Slutar sent och vet inte om jag har något att göra(?) känns så. Jaja.

Godnatt :**

Therese


Filmdags.

Ska kolla på mysteriet på greveholm nu med Wilma :) åhh jag älskar den julkalendern :) De va ju egentligen inte detta jag hade tänkt skriva, de va ju en annan sak haha. Åt nyss mat och trodde jag skulle dö!

Vid matbordet då.

Wilma till linus: Luke, jag är din pappa.
Jag till linus: Linus, jag är din syster.
Sen när jag håller på att dricka min mjölk så säger linus:
Men hallå , jag vet ju hur dom säger på riktigt! (då börjar han andas ni vet så där som Darth Vader) 
Och då typ dör jag av skratt! och de känns som att mjölken kommer hamna på hela bordet hahahahahahahahaha! Efter en stund när jag och mamma har skrattat färdigt så fortsätter han :) han är så söt ! hahaha lite pinsamt för honom när jag började skratta men jag var ju verkligen inte beredd!

Samma bild som jag la upp för nån dag sen men den är lika gullig fortfarande ;)

Therese


Redan.

Insåg innan att de bara är 3 månader kvar tills jag fyller år :) Fast detta året är de ju inget speciellt egentligen, fyller ju 17 och de spelar ju ingen roll :s men nästa år känns de ju bättre! men hur störande är de inte att fylla år efter sommaren?! Ja, jag säger att de är efter sommaren i och med att skolan har börjat. Förresten borde man inte ens fylla 17.. Man kan lika väl hoppa över de ju. Inget som ändras av att man är 17 ju ? Inget blir bättre men inget blir sämre heller. Helt enkelt onödigt.

Nu ska jag spela eller nått, finns ju inget att göra idag.

Hahahahaha bilden <33

Therese


Studiedag.

Juste, vi är lediga idag . Ganska skönt :) Vet att jag inte skrev nått mer igår men min syster kom hem igår kväll :) så typ hela familjen satt och kollade på tv och så :)

Hon ska åka hem idag :p Och jag är inte alls lika förkyld idag! Så de är ju bra :p Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer :s ta de lugnt kanske . Eller nått. Kolla lite om lördag iaf :)

Therese


Biiiiiildeeeeeeeeeeerrrrrrrr.

Här kommer bilderna då :)

 

Hahahahah min gulliga lillebror :* Han skulle se ut som en kanin hahahaha..

Vårat husbygge på bilden :p

Hahahha min billys som jag åt i fredags :p hittade ju nån inställning på mobilen så vissa bilder blir mkt bättre :)

HAHAHAHAHA ser inte lika kul ut på bilden men när jag inte orkar sitta upp i soffan så måste jag luta skärmen ganska mkt för att kunna se nått alls xd Och ja, de är i vårat tv-rum, för er som inte fattar :p

När jag solade i lördags , fick tråkigt efter en stund , men wilma brukar sola med mig och då hade hon ätit godis . Inte jag :) Men åhh vad jag älskar de godiset! haha. Och mina foppatofflor är i bakgrunden men jag tkr dom ser blåa ut? Dom är lila :)

Nu ska jag ta lite nässprej för min näsa är täppt igen haha.

Therese


Mobilen funkar.

Nu funkar de som de ska att lägga över bilder så de kommer bara bilder i nästa inlägg :)

Tänkte skriva lite först i detta . Jag har inte orkar blogga elr ha igång datorn överhuvudtaget , har bara legat i soffan hela dagen och kollat på tv. Mamma ringde vid 12 och sa att hon skulle åka hem för hon är också jätte förkyld. Så vid halv 1 var hon hemma med pizza :D as gott! även att jag inte kände vad de smakade så visste jag att de va pizza ;)

Och ahh juste, idag på morgonen när jag vaknade så hade jag fått 8 sms.. Känns som att världen går under för vissa när jag är sjuk? bara för att jag typ aldrig är borta från skolan.. Då blir ju alla jätte konstiga när jag väl är de? Jaja, nu lärde väl sig vissa att jag också kan vara sjuk..

Ska kolla fb och lite annat sen kmr bilder :*

Therese


Sjuk.

Är sjuk idag, as förkyld :o Så jag har försökt sova hela morgonen men jag gick upp ur sängen för en halvtimme sen och hamnade i soffan ist. Min röst är helt död och har sjukt ont i huvudet.

Kom hem vid typ halv 10 igår med och är hade ont i hela kroppen.. Så drf hann jag inte blogga mer igår, kände att jag behövde sova. Och för att avslöja vad jag gjorde i 4 timmar igår (!) så kan jag ju säga att jag byggstädade. Inte världens roligaste grej men jag tjänade 1500 kr på dom timmarna, inte helt fel ;) och nej det är inte svarta pengar eller något sådant. På pappas jobb så har dom renoverat sin matsal eller vad man nu kan säga, och då var någon tvungen att städa där igår så att dom kunde börja använda de idag och då ställde jag och mamma upp.

Och jag får 1500 denna veckan för det då men jag behöver ju inte betala skatt på dom pengarna men det kommer registreras ,eller vad man säger , att jag har tjänat som pengarna. Och i och med att jag ska till jkpg på lördag så kommen jag behöva dom pengarna :D:D

Okej nu får de räcka :p skriver mer sen om jag orkar, blev ett långt inlägg nu för de är inget bra på tv haha.

Therese


Herregud.

Helt seriöst nu , VILKEN DAG!!! haha .

Ska skriva lite snabbt om allt bra som hände idag, hinner inte skriva så mkt för jag lånar mammas dator lite snabbt , ska snart iväg. Men de började med att jag fick mvg på permanentprovet som vi gjorde i fredags. Fatta, MVG!! jag har ju inte blivit godkänd på dom andra proven och nu får jag mvg!!! Sjukt. Så nu har jag en chans att höja mitt betyg :)))))

Direkt efter att jag hade fått reda på de så ringer mamma. Och de hon sa var hur bra som helst verkligen! De är drf jag ska iväg om en stund också ;) Men de jag ska göra är hemligt för dom flesta just nu ;)

Och så är de mer elr mindre bestämt nu att de blir rix fm på lördag!!!!! :D Jag ska dit med Jenny, Erika och Rasmus men självklart så träffar vi ju en massa andra där :) så jag och Jenny åker till jkpg lite tidigare och går på stan :D åhhhhhh vad glad jag är nu! hahahaha :)

Okej , nu ska jag stäng av här sen typ åka :p Finns inga bilder på mammas dator, hon har en cam men den går inte använda nu :( så när jag är hemma, alltså nån gång ikväll så kollar jag om jag kan lägga in bilder från mobilen ist :)

Hejdå sålänge :**

Therese


Precis som innan.

Träffade Amanda snabbt innan. Och dom flesta vet inte vem de är :p Men hon och jag träffades typ varje dag hela 8an och sommarlovet innan 9an. Vi bråkade faktiskt aldrig :o och herregud va kul vi hade! Massor med minnen från den tiden :)

Men när vi började 9an så blev jag ju tsm med Per...... Vilket gjorde att jag inte hade tid för att träffa henne. Eller någon annan. Iaf så träffade jag bara honom. Ganska jobbigt när jag tänker efter nu, många bra vänner som jag tappade kontakten med :/ Och när vi började 1an så flyttade Amanda till Växjö och jag stannade kvar här. Alltså så har jag knappt träffat henne sen dess. Jag träffade henne för några månader sen , men det var typ 5 min. Och idag så skulle hon hem till sin mamma och dom åkte ändå förbi här så då stannade dom till här i 5 min :p

Usch , jag saknar verkligen den tiden :/ Vi bodde 2 minuter ifrån varandra och hittade alltid på nått kul, även i denna lilla hålan! haha. Vi har hittat på mkt skit hahahah men även sånt som våra föräldrar inte har hatat ;)

Hoppas verkligen inte att de dröjer flera månader tills nästa gång vi ses! <33

HAHAHAHA säg vad ni vill om denna bilden men alla har vi väl haft en liten "emo-period" ;) här hade vi våran men båda har ändrat sig :p

Therese


12 år.

Idag har mamma och pappa bröllopsdag, dom har varit gifta i 12 år! Hehe känns inte som att de va så länge sen :o Men dom brukar inte fira de så mkt men vi ska fika lite sen och sådär :) Och mamma är sjuk också så hon typ sover mest, de hade jag med gjort. :p . Vi ska snart äta och jag är riktigt hungrig just nu!

Sommarbild! från förra sommaren när vi va i Tranås :) Men shit va vit jag var! Ångrar fortfarande att jag inte solade mer då.... Men de ska jag bli bättre på detta året! är ju redan brunare nu än vad jag var då!

Therese


Cp mobil.

Hade tänkt lägga in bilder nu men min mobil har krånglat hela morgonen. Så ni får helt enkelt vänta tills den funkar som den ska för bilderna jag skulle lägga in är på mobilen.

Men idag sov jag ju inte bort halva dagen. Vaknade vid halv 11 :o men jaja, de va ganska skönt att vara uppe tidigare än igår haha. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Men just nu kollar jag på "27 dresses" kollade på den igår också men kollade inte klart på hela. Så jag och mamma kollar på den från början igen.

Therese


Men ahh.

Kollar på film nu , 27 dresses, men just nu är de nyheterna. Vädret , ska bli 15 grader imon ???? Hoppas att de ints stämmer !

Dricker päronsoda och äter chips hahaha :) as gott men tråkigt för resten av familjen typ sover eller nått. Så när filmen är slut så ska jag sova. Även om jag sov ungefär 13 timmar inatt så är jag as trött :o läskigt. Och imon (om vädret på tvn stämmer) så lägger jag upp lite bilder från idag och i fredags.

Therese


Mkt bra.

Vill bara börja med att förklara en sak för er läsare, när de är bra väder ute så bloggar jag bara på kvällen. Som idag då. För jag känner inte för att sätta mig med datorn när de är 22 grader ute :o

 

Men igår iaf så var jag med Emelie och även Natthi :) Vi träffade lite annat folk också men de va inte så länge :p Hahaha de va kul :) och när jag kom hem så var jag heeeelt slut! Kollade på talang och modern family som va inspelat och så kollade jag en stund på film också, "det regnar köttbullar" hahahah as kul! de kan ha varit min trötta humor också :s

 

Och idag så fick jag panik! klockan var 13.12 när jag vaknade! alltså mer elr mindre sovit bort hela dagen!!! Duschade, fixade håret snabbt och sen gick jag ut för jag klarar inte av att vara inne när vädret är såhär :p Så jag hann med att sola en stund också ;)

 

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen kanske kolla nån mer film :) Skriver mer imon, men de beror ju självklart på om de är varmt imon eller inte !

Therese


Billys.

Nu vet jag lite mer om vad som händer idag. Åker in till nässjö om en och en halvtimme (tror jag) och där ska jag träffa Emelie :D och lite annat folk :)) så nu löste ju sig detta :p

Och Så sa mamma till min för en stund sen att pappa inte skulle laga nån mat sen för alla har ätit i skolan. alla utom jag då. Så jag har gått till affären och köpt en billys som jag äter samtidigt som jag skriver här :p hade även tänkt lägga in lite nya bilder för jag känner att de har blivit mest text nu haha. Men som vabligt så har jag inte min kabel här så jag tar nån som jag har lagt in innan , bara för att de ska bli NÅN bild! :p

Skriver nog inte så mkt mer idag, kanske sen innan jag åker och när jag har kommit hem.

Therese


Underbart väder.

Åhh älskar verkligen detta vädret! Så jag ska nog ut en stund sen :) Kom hem för en timme sen typ. Klarade nog permanentprovet idag! ÄNTLIGEN!!! :D inte helt säkert än men de verkade så iaf :) Sen hade vi nationellt i matte, gick nog helt okej. Sen skjtusade Kriss mig och Frida ner till stationen så vi hann med ett tåg vid 11 ungefär :)

Vad jag ska göra senare idag är osäkert än sålänge, verkar som att mobilen cpar så ahh. Får be pappa kolla på den sen. Ska väcka min snarkande mamma snart hhahahahha, hon ligger i soffan jämte här och sover för hon ska jobba vid 2 :p Jag funderar på att lägga mig en stund jag med, är sjukt trött!

Men skriver mer sen när jag vet mer om dagen.

Therese


Moget.

Skulle ju berätta mer om min dag men egentligen så har jag ingen lust alls till de för de har hänt vissa saker som gör att jag inte kan fokusera på något annat. Men vad som har hänt tänker jag faktiskt inte ta upp här, de är för privat men vill ändå förklara.

Meeeen iaf så kom jag ju hem vid 4, DUSCHEN DIREKT! De va ju inte ens att tveka på haha! Sen blev de mjukisbyxor och Yankees-tröjan vilket är riktigt skönt att ha :) När jag var klar så var de bara att sätta igång med min älskade permanent(!). Men jag har klarat att rulla ett helt huvud på 1 timme! De är det man ska klara för att bli godkänd iaf + att rullingen måste ju vara godkänd. Så jag hoppas på att provet går bra imon!

Sen var jag ute och spelade lite fotboll med Linus och Wilma, vädret var ju ganska skönt ändå så de är ju bäst att passa på :) Sen grillade pappa, alltså grillat för mig igen. Haha de ändå jag har ätit idag typ :p Men de va gott :)

Och jag har sjukt ont i mina fötter och ben nu så jag ska snart gå upp till min säng ist. Måste vara pigg imon, först permanentprov sen nationellt i matte.. Men jag slutar efter de så de blir ju inte senare än 12 :) Och jag kommer säkert ha en underbar träningsvärk imon ;)

Oj, de blev ett ganska långt inlägg ändå :o hade bara tänkt skriva nått lite snabbt men jaja . Så nu säger jag gonatt :*

Therese


Bilder från Lövhult.

Nu har jag varit inne på Filips fb och tagit lite bilder från han :) Så detta bli ett inlägg med bara bilder för jag orkar inte skriva förklaringar eller nått till bilderna.

Therese


Vilken dag!.

Hehe vad ska jag börja? Vi har haft matte och svenska idag , inget speciellt med de. Men min mobil cpade så jag har inte kunnat ta emot sms på nästan hela dagen vilket är ganska sämst. Men nu verkar de som att den funkar igen :D

Men vid typ halv 11 elr nått så började klassen gå till Lövhult. Tog över en timme! Vägen dit var jobbig, varm, läskig i och med att vi gick på en stor väg med en massa lastbilar och en död grävling. Men när vi var framme så fikade vi lite och sen grillade vi korv. Sen ligga i solen och prata med alla typ, jätte mysigt :) Tar några bilder från Filips fb sen och lägger upp här ! Inte just nu för de åskar ute så jag har inte sladden till datorn i. Tur att man har en bärbar dator!

Vi tog en bättre väg tillbaka till skolan så de gick lite snabbare. Var tillbaka i skolan ungefär kvart i 3. Då blev de att va ute i regnet en stund för de har ju varit så sjukt varmt idag! Sen satt vi lite i Inas och väntade på bussar, tåg och min pappa. Han hämtade mig i skolan vid halv 4 så slapp jag sitta helt svettig och trött på en buss med en massa folk! Emeli åkte med till Bodafors och så släppte vi av frida vid stationen i Nässjö och Angelica utanför Åkerskolan. Så slapp dom gå ännu mer idag eller åka buss :p 

Okej nu vet ni lite mer om skoldagen, skriver mer om vad jag har gjort hemma sen. Typ om nån timme. 

Therese


Slapp dag.

Glömde helt bort att blogga igår! och så hade jag knappt tid heller för jag var tvungen att rulla permanent..

De hände nog inget speciellt igår faktiskt. Men idag hade jag sovmorgon till 11. Så 10.37 åkte jag med tåget och kom nån minut försent till matten men de va de ju värt :) Efter matten var de lunch men ingen var hungrig så de struntade vi i :p Och vid 1 började idrotten. Tipspromenad, riktigt slappt för vi gick typ några hundra meter , svarade på frågor , gick igenom dom och sen slutade vi. Alltså vid halv 2 . Kändes ju nästan onödigt att åka dit haha.

 

Var hemma vid 3 och vid 4 skulle jag och jesper på möte om sommarjobb. De tog ungefär en halvtimme, fick fika iaf så då va de ju lugnt ;) Men vi trodde vi skulle dö! för hon som pratade sa att de kanske inte är så bra att ha piercingar i och med att gamlingar och småbarn kan fastna! HAHAHAHAHA, både jag och jesper fick en bild i huvudet av en gamling som fastnar i jespers läpp-piercing xD Annars var de ganska tråkigt.

Nuuuu ska jag läsa lite andra bloggar och sen spela :) 

Therese


Cpigt? Ja.

Ig-varning, ångest, mvg, problem, folk som inte är dom man tror, saknad, trötthet och en del annat är perfekta ord för att beskriva hela min dag. Kul? nej. Värt att ta upp här? Nej. Värt att prata med någon om? Ja. Dags att släppa kanske? Ja.

 

Har inte gjort så mkt idag i skolan, typ byggt lite på bild och form lektionen. Sen haft hantverksteknik och då klippte Angelica mig och de blev faktiskt bra :) Sen fixade jag hennes hår och sen var dagen slut. De hände inte så mkt mer. Men fick mvg på terminologiprovet som vi hade i onsdags! Så de kändes väldigt bra! :) hehe sen att provet var väldigt enkelt är ju en annan sak ;)

Hade inget att göra innan och så hittade jag en bok på bordet i tv-rummet, kalla kårar - gökurets förbannelse . Och ja, dom böckerna läser man i 5an men ahh, läste den iaf och de gick ganska snabbt haha.

Ska snart kolla på tv eller nått, ha rinte så mkt att göra idag faktiskt, ganska skönt. Detta blir troligtvis enda inlägget från mig idag. De finns flera anledningar till de men en är att nu blev detta inlägget ganska långt så då räcker de ju med ett.

Men här har ni en bild på min efterblivna katt Brasse. Han är en sån tönt! :)

Therese


Typ död.

Känner mig sjukt trött, har huvudvärk och är typ halvt död. Känns ju jätte bra, eller inte. Mår inte bra alls liksom. Mår inte bra fysiskt eller psykiskt just nu och ja, de är jobbigt. Och ja, jag vet vrf jag mår dåligt psykiskt men de är mitt problem. Hoppas bara att de blir liiite bättre imon eller denna veckan överhuvudtaget.

Men skitsamma. Behövde bara skriva av mig eller nått. Vill prata med nån men vet inte vem(?) Men ska kolla på wipe out snart och får väl se om jag lyckas komma på bättre tankar.

Gonatt .

Therese


Okej jag lever.

Insåg nyss att jag inte har skrivit nått här än. Vaknade vid 11 idag , ganska skönt. Sen har jag varit ute en stund men kunde ju inte sola idag för vart är den där jävla solen?!?!?! :o Efterblivet.. Men jag var ute ändå.

Har ätit rabarberpaj idag, åhh vad gott de är :D Men har ont i magen nu hahahah. Så jag satte mig här en stund och tänkte lägga in lite bilder :)

Hahahhaha sånt här händer när man inte har nått att göra :o detta var i torsdags, jag och wilma gjorde masker så min blev såhär, sjukt söt eller hur?

Brasse när han va ute :) naww så söt är han :** men typ as tjock svans och är halvt efterbliven.

Jag på tåget till Tranås i fredags. Hade typ inget att göra och jag vet att mina rosa hörlurar passar sjukt bra till mitt röda hår ;)

Neeee nu får ni klara er med detta i några timmar, skriver säkert nått mer sen om de händer nått kul :) Om jag är hemma sen(?) haha ;)

Therese


Sovdags.

Ganska seg dag enligt mig. Imon lär de väl inte bli mkt bättre men man kan ju alltid hoppas.

Kollade på Avatar innan, hade inga förväntningar alls på den men den var mkt bättre än vad jag hade hört. Brukar inte gilla den typen av film men den var helt okej :) fast de räcker nog att ha sett den en gång haha.

Och vädret skulle bli bra imon också (?) isf ska jag sola ! i och med att frida inte hinner göra de imon så måste jag ju de ;) Måste komma ikapp henne ! för idag var de nästan 3 veckor sen sist jag solade så de känns ju inte alls bra. Får ju inte förlora tävlingen så allrså har jag en plan :D Om vädret fortsätter vara bra och Frida inte har nån tid till att sola så kommer jag vinna ! As smart ;)

Nee dags att sova om en stund kanske? Ska bara kolla Maria Montazamis blogg och lite annat först :) Gonatt :**

Therese


Filmmys.

Nu ska jag dricka sockerdricka (längesen nu !) och äta popcorn och kolla på film :D

Therese


SOL.

Även att de va molnigt innan och solen typ försvann hela tiden så var jag ju tvungen att sola en stund! Får ju inte förlora min och fridas tävling :o hahah.

Nu ska jag renskriva ett matte-arbete och ja, de låter jätte kul. Sen göra en engelskauppgift.. Och sen spela eller nått :p Ska lägga in lite bilder sen så att de inte bara blir såna här tråkiga inlägg.

Therese


Hemma.

Kom hem för typ en halvtimme sen. Hittade praktikplats i Tranås :D Så de va ju väldigt bra!

Träffade först lite kul folk i nässjö :) sen tåg, gå runt lite på stan, laga mat, köra adam till bredstorp, fika, klippa micaela, kolla på film och äta chips :) hahah enkel sammanfattning av dagen :) Men nu ska jag kolla på Modern family och sen sova.

Therese


Tranåååååås.

Ensam hemma nu då , fmiljen åkte till nässjö. Jag ska dit snart också. Sen tåg till Tranås.  Tänkte bara göra ett snabbt inlägg här innan jag fortsätter sminka mig :p

Såg en as bra film igår! "Hachiko a dog's story" , kolla på den , sjukt bra ! Fast vääldigt sorglig :p Men se den haha :)

Okej jag är stressad men vet inte vrf ? Men jaja ska sjunga en stund till nu och sminka mig samtidigt, funkar faktiskt bra haha.

Therese


SKÖÖÖÖNT VÄDER.

Skitsamma att de inte är nån sol ute, de är varmt och jag behöver inte ha nån jacka! Wilma är en sån som älskar att va ute och blir skitsur om ingen vill gå ut med henne så jag och hon spelade lite fotboll :) Även katterna är helt galna när dom kan springa ut och in som dom vill :p för när de är såhär varmt ute så har vi alltid altandörren öppen :)

Tog en bild på brasse för han är konstig hahah men självklart så har jag inte min datakabel här.. så de lbir mer bilder imon kväll eller på lördag.

Skriver mer sen :d

Therese


Ojojoj då.

Tjah. Hann inte blogga igår för dagen var egentligen helt sjuk! hade inte planerat nånting men ändå så hade jag nått att göra hela tiden!

Det började med ett terminologiprov på morgonen, gick bra faktiskt. Så första lektionen började 8.15 och slutade 9. Sen nationellt vid 10. Det gick väl sådär, var ganska osäker men jaja. Var klar vid 11 och hade inga mer lektioner , och det var verkligen inte helt fel! Planerade då att åka hem 12.55.

Men vid 11.50 så åker några i klassen ner till stan och fikar, mysigt! Hade tänkt att bara sitta med en stund tills bussen gick men då ville amanda att jag skulle vara kvar till 3, tänkte då ta bussen vid 14.25 men åkte men pappa typ vid 3. Gick lite på stan då med amanda och lisa :) Sen träffade jag lite mer folk på stationen innan pappa hämtade mig :)

Var hemma typ vid 4 och då gjorde jag lite allt möjligt. Och senare så var jag hemma hos ******, var där hela kvällen ;) gaaaanska mysigt ;) kom hem vid 12 och då var jag sjukt trött så de var bara att gå och lägga sig direkt haha.

Idag ska jag klippa pappas kompis och äta hallon paj :D annars inte mer planerat, eller kanske ;) Imon åker jag till Tranås :) är där hela dagen så jag kommer nog inte blogga så mkt, kanske om jag lånar micaelas dator lite snabbt eller på morgonen om jag hinner :)

Therese


Tråkigt.

Ska plugga lite nu så jag hinner inte skriva så mkt mer idag. Har ju nationellt i matte imon också så jag ska kolla igenom de lite snabbt sen.

Och så gick jag till kiosken innan och köpte cola :D känns som att jag behöver de ikväll :p Men jag bloggar mer imon ist :)

 

Therese


Sovmorgon.

Började idag vid 12.30, vaknade självklart vid kvart i åtta.... Hade tänkt blogga då men på nått sätt så hann jag inte? Hahaha..

Har ju haft bild & form innan. Ska bygga ett rum eller så , jag och Angelica jobbar tsm och vi satsar på mvg ;) Lätt att vi kommer få de ;) Och nu har vi data. Typ as tråkigt. Våran underbara lärare vill att vi ska jobba med excel men ahh jag orkar inte :) Fattar ju inget heller :o Lycka till med de provet!

Men nu ska jag göra de jag borde, eller inte .



OCH JAG SAKNAR VERKLIGEN MITT HÅR!!!!!!!!!!!!!

Therese

Känslig eller bara konstig?.

Hahahah jag sitter och skrattar åt mig själv ibland, eller iaf frågar mig själv vad jag har för problem. I flera veckor nu när jag har kollat på film eller tv och dom gråter eller det bara är lite sorgligt, så börjar jag gråta :s asså inte störtlipa men jag blir tårögd och tkr direkt synd om dom.

De värsta är ju att om jag byter kanal och nån sitter och gråter på den kanalen så gör jag ju också de, jag vet ju inte ens vrf personen på tv gråter! men ändå börjar jag göra de! Hur konstigt är inte de?? :s Vrf har jag blivit så känslig? Innan har jag typ aldrig gråtit till nån film! Även om detta låter hemskt så har jag haft svårt för att känna nån medkänsla eller så.

Okej jag är efterbliven, och jag ska sova om en stund. Hahah behövde bara prata ut om detta konstiga problem ;)

Therese


Bad day.

Okej dagen har varit både bra och dålig. Kan ju försöka ta de från början :p

Vaknade och va sjukt trött, som vanligt alltså. Kommer till skolan och Bella och Angelica är sjuka! Då kunde jag inte göra så mkt på bild och form lektionen. Men fick reda på mitt betyg i den kursen, ganska bra!

Sen engelska. Då bestämdes de att vi inte har nån lektion imon (börjar 12.30 imon då) men ist ska vi förbereda en uppgift till nästa vecka. Sen lunch. Lånade en bit av ericas löshår, de va ganska kul för de va ju ett tag sen jag hade långt hår ;) as kul att leka med iaf !

Sen hade vi hantverksteknik och då hade vi tydligen permanentprov !!! Vi ska ju rulla ett helt huvud på 1 h, efter halva tiden gav jag upp för min rygg typ dödade mig... Och så mådde jag inte för bra. Så jag klippte lite sen med och sen åkte jag med tidiga bussen hem, ganska skönt!

När jag kom hem så kom micaela hit, hon skulle låna bilen en vecka nu. Och så va jag och wilma ute en stund, var ju lite sol för en gångs skull!

Men nu blev detta ett tråkigt inlägg utan bilder men i och med att jag inte mår så bra just nu så får ni faktiskt ta och leva med detta! Osäker på om jag skriver mer sen men de skadar ju inte att titta förbi här om några timmar igen ;)

Om jag inte skriver nått sen, GONATT!

Therese


Sova snart.

Typ cpit trött nu.. Och har ett prov imon i terminologi så de är väl bäst att kolla lite i papprena iaf, annars gör jag de på bussen imon. Gonatt :**

 

Therese


Klara.

Vi blev klara för typ en timme sen, så för att inte va tråkig så kommer lite bilder :)

Hylla nr 1, den står på linus rum :)

Hylla nr 2, i haller elr vad man ska kalla de. Ah, på övervåningen iaf vid trappan :p Men denna satte pappa ihop själv, de tog dubbelt så lång tid för mamma och mig hahahha.

Brasse när han skulle vara snäll och hjälpa till, de tog bara mer tid när han va där haha.

Skriver mer sen :**

 

Therese


Bokhyllor.

Har lite paus nu , jag och mamma ska leka händiga och försöker sätta ihop bokhyllor, första är klar nu och sen var de tydligen en till. Lägger upp bilder sen.

Kan ju bara säga att allt blir ju sjukt mkt svårare med när Brasse ska vara med och nästan välter allt, tuggar på skruvarna och försöker äta upp bruksanvisningen :s Men jag ska nog gå upp nu och hjälpa mamma igen, eller ah, hitta henne först :p

Therese


Tv.

Kollar på virus i bataljonen med mamma, pappa och tobbe. De är nyheterna och reklam nu så jag sitter hellre med datan 20 min :p den filmen elr vad man kan kalla de är helt okej, är bara sjukt trött så jag orkar inte riktigt hänga med haha .

De kanske blir nån film sen när detta är slut? får se vad jag orkar med. Är ju gaaanska sugen på att gå och lägga mig i min renbäddade säng ;)

Therese


Mitt hår ;).

Hahaha okej , ni som inte såg mitt hår i fredag ska få se de nu ;)

Nyfärgat där, bilden är tagen i skolan :p ser typ oranget ut på vissa ställen :s

Bild från idag, ser ju lite bättre ut nu iaf :p men ska tvätta håret imon också, typ fortfarande färg i hårbotten :p Men aja :) och ja, de är rödare än vad jag hade tänkt mig att de skulle bli.

Therese


Home again.

Har varit i Tranås typ hela dagen, åkte vid halv 11 tror jag och kom hem vid halv 5. Jag, mamma, pappa, linus och wilma va hemma hos micaela :) Och jag ska nog åka dit igen på fredag, måste hitta praktikplats och då ska jag kolla där, för de va typ inget öppet idag.

Förresten, vet att jag lovade en bild på min nya hårfärg men jag lägger upp de om en stund! ska bara kolla lite annat först :) Men ska välja nån annan fin bild nu och lägga upp :)

Söta brasse :**

Therese


Tvkväll.

Okej, bild på håret kommer nog imorgon ist. För nu ska jag ha myskväll med mamma, linus och wilma :) ostbågar, salta pinnar och läsk ;) Först blir de talang och sen när dom små har gått och lagt sig så blir de modern family. Pappsi är inte hemma ikväll, kommer nog hem vid elva för han skulle på Big comedy i jkpg.

 

Therese


Just nu känner jag såhär.

Jag vill att vädret ska bli bra.
Jag vill sova.
Jag vill ha något att göra nu.
Jag vill hitta en praktikplats.
Jag tror jag vill träffa ******.
Jag vill sluta frysa.
Jag vill sluta tro att jag är påväg att bli sjuk.
Jag vill klara av skolan bättre.
Jag vill åka iväg nånstans, spelar ingen roll vart, bara iväg.
Jag vill att min tatuering ska sluta klia.
Jag vill göra en till tatuering.
Jag vill göra om min bloggdesign.
Jag vill ha körkort nu och en bil.
Jag vill ha nya kläder.
Jag vill ha sommar.
Jag vill ha en ny mobil, nu.
Jag vill att nån ska va social.
Jag borde hämta min datakabel till mobilen för att kunna lägga över bilden på mitt hår.
Jag ska göra nått annat nu.

Therese



Skooola.

Har svenska nu men jag är klar med allt som jag ska göra så jag tänkte passa på att blogga lite ist :p Färgade håret innan idag, rött, men liiiite rödare än vad jag trodde ;) lägger upp bild sen!

Ska åka hem om typ en timme, slipper åka buss för jag kunde åka bil med frida idag :) skönt! Och sen idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, inget planerat iaf. Imon blir de tranås, trevligt.

Therese

Bilderna!.

Lovade bilder, och här kommer bilder!

 

Nysminkad typ, skit snyggt eller hur ;)

Bellsie :D

Frida :)

Ziman och Erica :) jag är ju med i Ericas blogg och då måste hon ju vara med i min ;)

Sist men inte minst, Filipmannen! De är hans bilder, därför är han med :)

 

Therese


Förlåt.

Okej nu vill jag säga förlåt! såg att de va jätte många som var inne här igår och kollade men tyvärr så hann jag inte blogga :/ Kom hem vid sju och då hade jag lite annat att göra. Men det var faktiskt ganska kul igår ! lägger snart upp lite bilder, tar nog från filips fb ;) (a)

Blev nyss klar med svenskan också, satt i 2 timmar innan! usch, men nu är de klart iaf för de skulle ju vara inlämnat imon :p

Bilder kommer om en stund då!

Therese


Svenskasvenskasvenska...

Är så trött på alla svenskauppgifter som man måste göra klart nu.. men aja , de löser sig.

Orkar inte med så mkt text nu så jag lägger faktiskt upp lite bilder ist!

 


Dom här kläderna köpte jag när jag, angelica och bella va i jkpg :))



Kommer ni ihåg när jag sköt luftgevärr med jesper och linus? alla hål närmast mitten typ är mina ;) dom längst ut är jesper och dom mittimellan är linus hehe ;)

Nej, ska äta glass nu!!!!!

Therese





Modell! :D.

3orna frågade idag våran klass om de va nån som ville va modell åt dom på "projektarbetetsdag" (eller vad de heter) , självklart ställde hela klassen upp! så på onsdag har vi en lektion, matte. Vi börjar bli sminkade och stylade 08.15 och ska vara med hela dagen, skulle egentligen slutat dagen vid 15.15 men nu ska vi vara kvar till 19.00 :p Så de lär bli en lång dag! men förhoppningsvis kul :D

Annars har dagen varit som vanligt, tror jag? aa juste, hittade ju min kabel till mobilen igår, men tyvärr hinner jag inte lägga upp några bilder! ska plugga för jag ligger lite efter med svenskan....... Så de är bättre att jag fokuserar på den nu :/ Sen ska jag väl tröstäta lite glass, de behöver jag :p 

Therese

Lugnt.

Håller på att måla Jespers jeansväst, eller aa jag målade innan en stund. Är ju som sagt trött idag så jag orkade inte så länge :p

Har ätit god mat idag! De blev flygande jakob, as gott! älskar de ^^ Så de blev lite grillad kyckling över så de åt jag innan i ett tunnbröd, kyckling är ju sjukt gott! 

Ikväll blir de film och glass, filmen heter Old dogs. Skriver nog om den senare eller imon .

Therese


Typ Ben&Jerry.

Tjah, dagen var helt enkelt bäst igår, sjukt kul var de!

Men aa, åkte hem typ vid halv 1 idag, sjukt trött nu. Så jag tog med mig Jesper upp till rosteds för att köpa glass. Ska äta den sen och så ska jag nog måla jepsers väst. Och helt enkelt bara ta de lugnt!

Therese