Mamsis data.



Hahahah inte så jätte gammal bild, typ i börjar av ettan ju, men herregud vad jag har ändrat mig :o Självklart så saknar jag ju mitt långa hår! tänker på de typ varje dag haha , men ibland behöver man förändringar.

Sova tidigt ikväll förresten.. helt död nu! och de blir nog inget wow ikväll, okar inte.

Therese

Valborg imon.

Helt seriöst nu då, hittar inte min datakabel till mobilen! får panik! har letat ÖVERALLT!! men den är borta! :o Så de är drf mina inlägg blir lite tråkigare men de får ni stå ut med. Måste hitta den :s

Skolan idag blev faktiskt inte så hemsk som jag trodde. Var beredd på de värsta. Va skiträdd hela morgonen och orolig och allt sånt men sen när jag märkte att dom i klassen pratade med mig så blev allt mkt bättre, blev först förvånad och mer rädd för jag trodde att allt skulle bli värre senare men de funkade riktigt bra. Så nu ska jag försöka plugga lite, har inte kunnat de på ett tag nu. Även att jag fortfarande tänker på allt som har hänt så vill jag tror jag att jag kan koppla bort de en stund.

Imorgon är de även Valborg, de vet väl alla? haha, ska va med Bellsie och Angelica iaf :) De kommer bli jätte kul tror jag :) Och sen sover jag hos Bellsie :p förresten så slutar vi 11.25 imon, hur skönt är inte de??? ;)

Ha en bra kväll allihopa! och en bra dag imorgon om jag inte hinner skriva nått, vilket jag säkert inte gör, men man vet aldrig :p 

Therese

Onsdag.

Jobbig dag i skolan.. Massa skit och problem som vi ska försöka lösa imon.. Hoppas verkligen att de funkar..

Men jag kan inte skriva så mkt om dagen, ska snart göra färdigt mina negerbollar som jag ska ha med imon, as goda kommer dom bli ! 

Nu ska jag spela wow, får damp annars. Och nej de är inte för att jag är spelberoende, vill bara ha nått annat att tänka på .

Therese

Efterblivet.

Okej , de blir inga bilder idag. Saker och ting ändrades gaaanska mkt idag. Så får se om jag skriver mer imon eller lägger in bilder då, är onte på bra humör nu..

Therese

Åka hem?.

Den här klassen är ju helt omöjlig, vi bråkar typ om allt , så omogna är alla! Herregud, väx upp! Detta är ett sjukt stort problem och detta är enda uppmärksamheten de får av mig, är trött på de här nu !

Åker hem om en timme, sjukt skönt! men ska rulla permanent :/ Inte för kul men ahh.

Hade förresten typ 2 timmars hål idag, sämst men läraren va sjuk. Så jag bella och angelica gick ner en stund till simhallen ;) sen stan snabbt och sen tillbaka till skolan. Men nu ska jag hålla på med excel, mer än sämst är de.

Bloggar mer sen, Therese

Jag lever !.

Tack Emelie för att du finns ! hade du inte tvingat mig till att göra detta så hade de dröjt ett tag till :p <3

Men min besökarstatistik har varit på topp den här veckan, mer läsare när jag hade paus än annars :o helt sjukt men aja. Ni får nöja er med ett inlägg utan bilder nu för jag hinner egentligen inte skriva så mkt här.

Men iaf, säger väl de som är värt att veta och de som jag kommer ihåg från den här veckan (?). I torsdags så följde jag med Emelie hem, gaaanska kul haha ;) Vi gick / tog bussen till Pinnen, ganska okej där också :p 

I fredags så blev de jkpg med Bellsie och Angelica :) Köpte 2 linnen, en tshirt, en bh och ett par shorts :) ungefär 300 för allt de, heeelt okej ;) Och i lördags så åkte jag med mamma, pappa och wilma till Vetlanda, skulle kolla praktik på en salong men den var ju självklart inte öppen, cp. Så jag ska ringa dit imon i och med att jag inte hann de idag.

Och i söndags kunde jag äntligen sova ! vaknade vid 12.50 :D Helt underbart ! Sen när jag var klar, typ en timme senare så solade jag och wilma i nästan en timme, sjuukt skönt! har verkligen längtat efter de ! Så nu har jag redan linjer efter bhn :s

Idag skulle vi haft egen hårvård, hade planerat att färga håret rött, de va ju ett tag sen jag hade de och jag börjar tröttna på min urtvättade lila färg med 2,9786394764868578352425331 cm utväxt :) Men nej, då hade lärarna kollat på förra årets schema.. Så vi kunde inte ha de.. Men då klippte jag Angelica ist och gjorde en as snygg uppsättning på henne :) 

Okej detta blev ganska långt ändå :s tror jag har fått med allt :p Eller ah, åt pizza idag när vi hade inställd lektion, nödvändig information? Ja. 

Lägger upp bilder imon! Lovar !

Pusspuss :* Therese

Orkar inte.

Känner just nu att jag behöver lägga tid på annat än bloggen, måste fixa skolan och en del annat privat. Så jag tar en liten paus. 

Therese

Lösnaglar.

Jo nu är de  såhär att jag fick ju för mig att jag skulle köpa lösnaglar i ullared så nu har jag satt dit dom :p första gången jag använder de så de ser ju inte helt perfekt ut hahha ! ser inte alls bra ut ! haha så får se hur länge jag står ut ;)

Ah idag så gjorde jag och mamma ananaspaj , riktigt gott ! Sen har jag inte gjort så mkt mer :p 

Våran studsmatta blåste in på grannens gård igår kväll, de är hallonbuskar och ett staket emellan :s lägger upp en bild på de snart i och med att den förstördes gaaanska mkt !

Men nu ska jag spela och lära mig använda mina cp-naglar ;p

Therese

Tralala.

Lördag idag då, också ganska sämst, tyvärr. Min tatuering är för torr, mobilen dör och ingen är social. Så nu ska jag spela ist.

Therese


Provprovprov..

Hade ju 2 prov idag , teoretiskt och praktiskt, båda gick bra :)

Nu är de fredag och de suger för de finns inget att göra. Sämst. 

Therese

Uschuschusch.

Borde egentligen inte sitta här. Borde egentligen sitta och plugga eller rulla permanent. Men gör jag det? Nej. Men ska iaf läsa i boken snart.. Eller kanske ställa mig och rulla lite.. 

Men iaf så fick jag ett samtal innan, har troligtvis 2 stycken som jag ska klippa i helgen eller någon dag nästa vecka :D Så de känns ju ganska bra ! Äntligen något bra ! 

Och vädret är fortfarande underbart :D var ute en stund igår och så , sköt luftgevär :)) bäst på de haha , tog lite bilder också men dom lägger jag upp imon för jag orkar och hinner inte hämta datakabeln. 

Therese

:@.

Åhhh blir ju så trött på vissa människor ! Man vill att allt ska vara bra för en själv och andra men de duger ju ändå inte för en del ! Och ibland blir man bara ignorerad. Men alla är inte såna och dom som inte är de är bäst :** 

Menmen.. Idag på idrotten så var jag och Ziman ute och sprang, riktigt skönt ! Malin följde med en bit men sen orkade hon inte haha :p Så jag ska försöka hinna med att springa en runda på fredag också :)

Nu ska jag nog ut en stund :) Så skriver mer sen :)

Therese

Nytatuerad!.

Asså fy helvete va ont de gjorde att göra tatueringen! Och så tog de 2 timmar så jag fattar inte hur jag stog ut :o Men den blev sjukt bra så jag är verkligen nöjd så de va värt all smärta ;) Gick till mormor när jag hade kommit hem för att visa henne så jag och Wilma var där och fikade :) 



Bilden är inte den bästa för den var typ helt nygjord så den är ju fortfarande röd och så :p Men man ser ju ändå lite hur den ser ut :)

Therese

Hem till Ange nu kanske?.

Bra dag i skolan, skriver mer sen. Har ju knappt kunnat äta något idag :/ Men vädret är underbart ! så jag går nog hem till Ange nu ock snackar lite skit ;) 

Therese

Lite bättre idag.

Jo jag kan ju prata lite bättre idag, igår svullnade min tunga upp as mkt haha de va hemskt :p och idag på morgonen var de ganska jobbigt också men nu är de bättre :)

Annars idag så har jag väl inte gjort för mkt :p Katterna fick gå ut för första gången idag hahha.. De va ju ganska kul för den stora som är typ 1 och ett halvt år är värsta tönten :p han spelar ju tuff inne men såfort han kom ut så blev han en mes ;) 

Blev varma koppen till mat, skulle vara räksoppa men de smakade typ fisksås :s Resten av familjen åt hemmagjorda hamburgare, beanaisesås och klyftpotatis/pommes. De verkade ju MKT godare ! Sen blev de en liten promenad :) Sen fika för jesper hade gjort kladdkaka, som jag bara kunde äta jätte lite av ! hoppas att jag kan börja äta riktig mat snart för jag är ju gaaaanska trött på att bara kunna äta sånt som är flytande.. Men jag åt glass och de är ju gott ;) 

Blir nog lite ben&jerry glass sen för de är ju så synd om mig ;)

Therese

Nypiercad.

Igår så väckte pappa mig vid 10 , jag skulle tydligen följa med till Jkpg och sen Ullared. Så vid 11 åkte vi och jag fick äta frukosten i bilen xD Finns inget intressant att berätta om Jkpg, ganska tråkigt. Men vi var freamme i Ullared vis halv 4 och då stressade jag as mkt för jag visste typ vad jag ville ha men hittade lite annat också :) allt kostade ungefär 700.. Men jag har de mesta som jag behöver nu :) Och så träffade jag Filip, ganska coolt att träffa honom där av alla ställen hahah :p

Var hemma typ vid halv 9 . Typ plocka upp allt och så, och vid 10 gick jag till han som skulle pierca mig ;) Haha de gjorde inte alls ont iaf :D Men inatt gjorde de ont och hela dan har de gjort de.. Har inte kunnat äta nått heller.. och jag är svullen och så (y)




Bild från igår på de :p


Gjorde nyponsoppa till mig själv hahah :p Kan ju bara äta sånt som är flytande än sålänge (y)

Therese





Influensan.

Kommer någon ihåg svininfluensan? klart att alla gör de, det var ju panik i hela Sverige på varje vårdcentral för alla behövde vaccinera sig. De stog varje dag i tidningen om nya offer och forskningar m.m. Men nu då? Jag hade nästan glömt bort alltihop för att media har tystat ner det. 
Kom att tänka på detta idag och de är ganska sjukt hur media styr vårat liv, styr hur vi tänker och ska göra.. 

Men nu ska jag kolla klart på sista delen av Maria Wern - främmande fågel ganska spännande serie. 

Therese

Not today.

De blir ingen piercing idag , så de blir imon eller på lördag ist, jag hoppas på imon ! För jag måste lära mig prata och allt sånt innan vi börjar skolan hahah.. 

Nu sitter jag och letar efter en snygg bikini som jag kan ha i sommar.. När jag väl hittar en snygg som inte kostar minst 600 så är dom självklart slut.... Men ska kolla på alla möjliga olika ställen, de är ingen speciell som jag vill ha, behöver bara en ny. Köper en ny varje år ;)

Therese


Impulsiva jag igen.

Idag tog jag upp en diskussion med mamma, jag vill pierca mig i tungan och vet en som gör de väldigt billigt, mamma vet vem denna personen är och de är inga fel på honom. Men hon försökte då komma med en massa motargument till varför jag inte borda göra en sån piercing.
Några exempel:
Den förstör tänderna - Visst de gör den men jag har en piercing i läppen och den förstör tänderna minst lika mkt.
Jag kommer ha för många piercingar i ansiktet - Jag sa att jag isf kan tänka mig att ta ut den som jag har i läppen för jag har ändå tröttnat på den.
Jag vill inte behöva ligga på sjukhus med dig för att den har blivit infekterad - Jag är väl ändå så stor att jag kan ligga på ett sjukhus själv??
Du ska ju tatuera dig också - Jo men de är ju inte samma sak som att pierca sig...

 



De var mkt mer som vi tog upp men tillslut så insåg ju mamma att den synd inte alls väl och de är ju faktiskt snyggt ;) 

Så den personen som ska göra den ska min lillebror ringa till snart för han jobbar, jesper ska nog också pierca sig och mamma ska kolla om han kan tatuera henne :p Så de kanske blir en piercing redan idag ;) lägger upp en bild på den sen, bara här på bloggen ;)

Therese


Spela med dåliga förlorare.

Vaknade vid 11 idag, gick upp då och åt lite sen på med lite kläder :p sen var de bara att sätta sig med matteböckerna, bäst att passa på när ingen annan var hemma.. Men blev faktiskt klar med de så de känner jag mig stolt över :) Eller har en uppgift kvar men den ska pappa hjälpa mig med.

Sen laga mat med mamma. Sen spela simpson-versionen av monopol med Linus, men han är en ganska dålig förlorare så de slutade med att han blev tjurig och ville inte spela mer xd så jag satte mig här nu :p

Therese

Gonatt.

Dags att sova nu , helst slut ju.. förresten, robin och vick kom hit innan så jag pratade några timmar med vick, trevligttrevligt :) 

Vet ju inte heller hur länge jag får sova imon, vaknade vid halv 9 idag och kunde typ inte somna om :s hoppas jag får sova liiite längre imon.. Kommer nog inte uppdatera så mkt här då i och med allt skolarbete.. Men de blir nog nått inlägg imon kväll :)

Gonatt :*

Therese


Hahaha tror jag dör!.

Hahahaha satt och läste lite bloggar nu , även Kenzas såklart, de va ett inlägg från igår som fick mig att dö hahhahha..

"Jag hatar att svara när det är dolt nummer som ringer. Jag hatar att inte veta vem det är jag ska prata med och jag hatar att svara och höra ”Hallå? Ere Känsa?” följt av en massa fnitter.

Men min mor ringer alltid med dolt nummer så ibland måste jag ju svara. Nu svarade jag med världens monsterröst för att skämta till det lite och det visade sig vara en reporter på Aftonbladet. Hahaha.

Jag: HALLÅÅÅÅ? (tänk er typ Darth Vader)

Reporten: Är det Känsa?

Jag: Nej *fortfarande samma röst*

Reporten: Okej, för jag heter *nånting* och skriver en artikel för Aftonbladet

Jag: Eh.. Jaha.. Okej, vänta lite. *tar bort luren från munnen och skriker* KENZAAAAA, TELEFON!

Jag nummer 2 med ljusare röst: Vem är det? *börjar prata med mig själv*

Jag: Någon från aftonbladet.

Jag nummer 2: *låtsas ta telefonen och gör rösten lite ljusare* Ja hallå det är Kenza?

Nadia stod och garvade arslet av sig och jag kunde knappt hålla mig. Så det kan gå.. Hur skulle jag annars räddat det? Fast han gick nog på det iallafall, haha."

hahaha älskar hennes humor !

Therese




Bra dag!.

Blev ju då nässjö idag med Jerry, tvingade även Tobbe att följa med, sjukt kul haha. Träffade bella också, de blir nog filmdag elr så på fredag med bella och jerry :)) 

Imon ska jag bara vara hemma och göra matte tror jag.. Har prov nästa vecka också så kanske borde plugga lite mer till de :/

Therese

Dagen blev räddad.

Blev trött på att vara hemma så mötte upp Jerry vid skolan , sen till rosteds och köpa chips och cola, sen hem till Jerry och kolla på film :) De va kul och de behövde jag idag :)

Har förresten några bilder från igår men de är bättre att lägga upp flera samtidigt :)

Therese

Trasiga byxor.

Såg innan att mina mörka jeansleggins har gårr sönder :@ har alltså bara 2 par kvar nu. Måste köpa ett par snart då... Hade ju inte riktigt planerat att lägga pengar på de nu..

Men aja. Igår iaf så Var de ju först middag hos mormor, as gott :) Sen kom Jenny och Erika :) vi gick till pizzerian haha , dom va visst hungriga :p Sen gå till skolan och leka. Sen hem till mig och leka ännu mer haha, lägger upp bilder när jag har fått dom av Erika! Sen kolla på film, She's the man! As bra :D Popcorn och påskmust till de (y) Sen en massa skvaller och sånt ;) hehehe ;) Dom åkte hem nån gång hhaha :P Sen kollade jag på The box, as dålig. 

Får se vad som händer idag, vill ju ha bra väder !

Therese

Sova snart?.

Försökte få tag i ange innan men de gick ju inte :/ så har kolla på Äntligen Midsommar. Rolig ibland men typ sög hela tiden. Svenska filmer är ju sämst.

Nu snackar jag på msn med säll, maria och nån amanda, alla i samma konservation (y) och småkollar på Rush hour, vet inte vilken det är, men nån av dom ;) 

Kommer troligtvis inte blogga imon i och med att jag har fullt upp :p

Therese

Påååsk.

Usch , är så trött på godis nu ! Är trött på mat och allt sånt också :s Ska till mormor imon och äta , sen kommer Jenny och Erika :D Ska försöka få tag på ange nu kanske? Vill få med henne ut på en promenad för de är ju nått jag verkligen behöver ! Skriver mer sen tror jag .

Therese

Nässjö.

Har varit i nässjö typ hela dan, åkte 13.45 och hem 17.25, skulle ju klippa mig men eftersom att bussarna går så underbart ofta så väckte jag Robin och tvingade honom att ta sig ner till stan :) Hahaha så han fick vara med mig hela tiden :) Håret blev förresten as bra .

Sova snart och imorgon blir de påskäggs-jakt! :D:D hahaha..

Therese

Looooov :D.

Yes, äntligen lov ! har ju inte så mkt planerat men får se vad som händer :) imon ska jag klippa mig och på söndag ska jag, jenny och erika ha filmkväll :) 

Hehe , orkar inte skriva mer nu . 

Therese